Lantisor cu Zodii Femei

Filtre
Filters

 

Magazin

Afișez 1 - 12 din 79 de rezultate

Pietrele de naștere sunt folosite pentru prosperitatea și bunăstarea oamenilor conform hărților astrologice. Semnele zodiacale ale unei persoane sunt stabilite în funcție de data nașterii și alinierea planetară a universului. Personalitatea unei persoane este, de asemenea, bazată pe semnele zodiacale în care s-au născut.

Bijuteriile cu semne zodiacale sunt adesea purtate sub forma cerceilor, colierelor, brățărilor și inelelor încrustate, dar purtarea doar a pietrei de naștere nu este ceea ce discutăm în acest blog. Cele mai bune bijuterii zodiacale se referă la purtarea celei care se potrivește exact personalității tale, conform semnelor zodiacale.

Adauga în cos produse din magazinele partenere online cu încredere. Te poti ajuta de secțiunea filtre pentru a sorta produsele după mai multe criterii: ultimele vizualizate, lungime, material produs, culoare și pret.

Capricornii sunt ființe ambițioase. Pentru orice Capricorn, bijuteriile nu sunt doar o declarație, ci și un activ de păstrat. Capricornii au o atracție pentru lucrurile elegante, așa că am sugera să cumperi piesa perfectă de bijuterie elegantă și totodată valoroasă pentru Capricorni. Poți alege un lantisor din argint 925 cu zodie Campricorn.

Bijuteriile pentru Capricorn ar trebui să transmită mesajul unei ambiții puternice și confirmări.

Vărsătorii nu cred în compromisuri și sunt încrezători în originalitate. Cea mai bună bijuterie pentru Vărsători ar fi ceva unic. Vărsătorii vor fi văzuți în cea mai mare parte purtând inele cu diamante care sunt exemple rare și clasice ale iubirii lor pentru cea mai bună calitate.

Pescarii au o personalitate care reflectă creativitatea și înțelegerea. Nu este de mirare că Pescarii iubesc culorile și formele diferite datorită naturii lor creative. Pescarii ar trebui să opteze pentru cercei încrustați cu pietre prețioase în forme și dimensiuni creative.

Pentru orice care corspunde zodiei Berbec, scopul unic al bijuteriei este de a crea o impresie alegând bijuterii statement. Cele mai bune și stiluri de bijuterii pline de foc, precum cele ale semnului de foc Berbec, sunt cele mai bune bijuterii astrologice pentru Berbeci. Pentru a arăta această îndrăzneală, un pandantiv cu opal într-un colier astrologic ar putea fi cea mai bună alegere, în opinia noastră.

Taurienii se bucură întotdeauna de lucruri bune în viață, ceea ce se reflectă prin bijuteriile lor. Taurienii vor alege adesea bijuterii strălucitoare și bine expuse pe corpul lor. Sunt persoane de încredere, deci îi poți impresiona pe oricare Taurian oferindu-le bijuterii încrustate cu diamante și pietre prețioase, care îi vor face să cadă pentru gustul tău în materie de bijuterii.

Copiii Gemeni sunt adesea iubitori ai corpurilor cerești. Le place să poarte ceva care să atragă atenția, dar să fie în același timp obiecte simple de zi cu zi, inspirate de designurile corpurilor cerești, precum luna și stelele.

Așa că achiziționează orice bijuterie cu acele farmece cerești și ești gata să cucerești Gemenii din viața ta.

Colierele zodiacale sau colierele cu medalion încrustate cu pietre de naștere sunt cea mai bună alegere pentru orice Rac. Cea mai bună parte despre Raci este că nu le place să-și arate bijuteriile și le poartă doar în scopul semnului zodiacal dacă le cumpără.

Racii sunt extrem de dedicați iubirii lor și își vor prețui întotdeauna cadoul.

Leii sunt ființe mândre care adoră să arate cine sunt. Leii iubesc să-și flaunte bijuteriile care simbolizează zodia lor Leu. Pentru a evita designurile tipice ale semnului Leu, poți alege să porți bijuterii cu designuri de lei sau cu designuri grecești, cum ar fi un colier grecesc cu literă care semnifică renașterea.

Cele două trăsături principale ale Fecioarelor sunt simțul practic și perfecționismul. Acești oameni născuți sub semnul zodiacal al Fecioarelor iubesc mai mult designurile ordonate. Fecioarele obișnuiesc să poarte bijuterii din aur alb, platină sau designuri de bijuterii cu diamante subtile și minimaliste.

Balanțele sunt greu de mulțumit. Acest semn este mai atras de schimbare și de noutate, deoarece se atrag ușor de lucrurile noi. Bijuteria pe care o aleg ar putea să nu o poarte pentru mult timp, așa cum fac alte semne. Dar fiind Balanță, sunt inconștient atrași de culori mai ușoare și reci, precum topazul albastru.

Prin urmare, oferirea unei bijuterii cu topaz unui Balanță ar fi cea mai bună bijuterie zodiacală.

Scorpionii sunt cei care permit luminii lor interioare să strălucească. Scorpionii iubesc să poarte bijuterii intrigante și frumoase, care să arunce vrăji. Scorpionii iubesc adesea să privească lucrurile pe care le dețin. Prin urmare, poți alege cu încredere să cumperi o brățară și aceste brățări vor fi adesea încrustate cu diamante.

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru sufletele lor libere și iubesc să flaunte bijuteriile pe care le dețin. Cercei lejeri, cu multe fire și șiruri, ar face cu siguranță cel mai bun cadou pentru bijuteriile Săgetător. O persoană din aceasta zodie sae va bucura mereu de un asemenea cadou.

lantisor cu zodii femei

Caută