Inele de logodna

Filtre
Filters

 

Metal
Tip Piatră
Greutate
Culoare piatră
Culoare Bijuterie
Magazin

Afișez 1 - 12 din 136 de rezultate

“Sunt logodită!” Țipătul și bucuria pe care femeile le exprimă când anunță viitoarea lor căsătorie sunt complete și satisfăcătoare doar atunci când sunt însoțite de inelul potrivit. Așadar, în timp ce poți să te gândești la cum să faci propunerea, unde să o faci, ce să spui, totul se reduce la bijuteria potrivită pe care o vei pune pe degetul ei. Deci, bărbați, fiți atenți! Parcurgerea fiecărui pas al acestei experiențe care îți bate la cap nu trebuie să fie stresantă dacă ai un inel de logodnă pentru femei în buzunar. Permiteți-ne să vă ghidăm, să vă ajutăm și să realizați evenimentul perfect pentru persoana iubită cu inelul cel mai potrivit pentru ea.

După cum am spus, alegerea inelului potrivit este la fel de importantă ca și celelalte detalii. Pentru a face alegerea corectă, ar trebui să alegi un inel care să fie o extensie a personalității femeii tale. La TopBijuterii, oferim mai mult de 100 de modele diferite de inele de logodnă pentru femei. Așadar, ai ajuns în locul potrivit pentru achiziția corectă!

Să îți simplificăm alegerea și să te ajutăm să iei decizia ușor. Începând cu femeia care este tradițională în suflet, inelul de logodna este creat special pentru ea. Sunt inele clasice din aur cu decorațiuni din diamante. Acum, o piatră simplă de diamant este simbolică și clasică. Nu poți greși cu acestea. Indiferent cât de eclectică ar fi gustul ei, aceste designuri sunt sigure să o cucerească. Adu-ți aminte, ea va purta acest inel pentru tot restul vieții sale căsătorite, așa că alege cu înțelepciune și cu grijă. Cele două modele de inele de logodnă folosesc o bandă mai groasă de aur de 18 karate cu o singură piatră de diamant în vârf. Încheie afacerea cu oricare dintre aceste frumuseți clasice.

Nu se poate ignora influența puternică a culturii occidentale în India. Cu cei mai mulți occidentali alegând fie platină, fie aur alb pentru banda inelului, nu este surprinzător că și femeia modernă, tânără din India, dorește același lucru. Așadar, pentru ea, alege fie un inel de logodna ieftin, fie simplul inel Piara. Ambele folosesc aur alb de 18 karate și pietre din diamant. Pentru diva din viața ta, ce ai spune să îi cumperi inelul cu diamant? Un inel uimitor de logodnă pentru femei, cu diamante în formă de flori și o bandă de aur alb completează aspectul. Acest design sigur o va face să zâmbească din ureche în ureche! Nu despre asta este vorba, oricum?

În această gamă, avem și câteva designuri mai îndrăznețe. Pentru femeia care iubește strălucirea, ar trebui să îi oferi fie inelul de logodnă din aur alb, fie un inel de logdona cu aur galben. Inelul de logodnă este un favorit de top. Este îndrăzneț, strălucitor și va străluci până când moartea să vă despartă.

Decorații Colorate pentru Ea Unele femei preferă puțină culoare în inelul lor de logodnă, deoarece inelul de nuntă poate fi puțin plictisitor. Pentru femeia pasională, ai putea alege o rubină roșie profundă, precum inelul Rosalia, inelul Flavia sau inelul Theona.

Pentru femeia cool din viața ta, ce ai spune să alegi inelul de logodna Swarowski? În timp ce ambele au nuanțe de albastru, un favorit de top în această gamă este cu siguranță un inel de logdona cu aur roz. Gândește-te la o vedetă și inelul ei de logodnă. Pentru femeia care iubește totul natural, o alegere sigură ar fi ceva în smarald? Aceste designuri de logodnă pentru femei au și pietre din diamant.

Permite-i să facă o declarație îndrăzneață, să țipe de pe acoperișuri cu aceste inele de logodnă pentru femei statement. Inelul AG piatra albastra Princess opresc cu adevărat traficul cu un stil și eleganta aparate!

Ai nevoie de mai multe opțiuni? Nu te îngrijora. Treci pe la colecția noastră și cumpără inele de logodnă pentru femei online. În timp ce marchezi o piatră de hotar în viața ta, asigură-te că ești 100% sigur de decizia ta. Te îndemnăm să răsfoiești gama noastră pentru a vedea mai multe designuri. Noi, de asemenea, te ajutăm să-ți personalizezi mărimea inelului, astfel încât să se potrivească perfect pe degetul ei. Cea mai bună parte a ofertei încă trebuie să vină – prețurile noastre pentru inelele de logodnă pentru femei. Da, am fixat aceste piese excepțional de lucrate la prețuri rezonabile.

Magazinele partenere cu care colaborăm oferă câte un model de bijuterie pentru fiecare persoana, mai ales când vine vorba de a oferi un moment special și important. Aceste bijuterii în general oferă și un certificat de granație, mai ales la categoria inelelor de logodnă. Filtrează aceste produse pe magazinul nostru în funcție de pret, tip piatra, culoare bijuterie și tipul de metal pentru rezultate mai personalizate.

inele de logodna

Caută