Inele Personalizate

Filtre
Filters

 

Tip Piatră
Magazin

Afișez 1 - 12 din 53 de rezultate

Inelele personalizate pentru ea și pentru el sunt cadouri prețioase și suveniruri pe care le puteți purta și bucura în fiecare zi. Alegeți un inel personalizat din aur roz, aur sau argint sterling pentru a-l specializa în orice fel doriți. Inelele personalizate pot fi modificate în diferite moduri.

Adăugați pietre prețioase, inscripții unice, inițiale și altele pentru a face ca designul vostru să fie cu adevărat unic. Inelele gravate pentru ea sunt minunate pentru aniversări sau pentru a simboliza o promisiune împărtășită între cupluri. Un inel personalizat cu ambele nume ale voastre este o alegere potrivită pentru tinerii care nu sunt încă pregătiți să meargă pe culoar, dar sunt încă serioși.

Aceste produse pot fi oferite oricând drept cadou persoanelor dragi. Nu trebuie să le iei la un pret mare. Poți găsi oferte la diferite preturi, chiar și inele personalizate ieftine în cazul unui buget restrâns.

Un inel personalizat poate fi simplu, elaborat sau foarte unic. Depinde de destinatar și de stilul lor. Semnificația din spatele lui poate afecta, de asemenea, aspectul designului vostru. Fie că creați inele personalizate pentru ea sau pentru un domn special din viața voastră, încercați să luați în considerare ce stil ar aprecia să poarte în fiecare zi. Puteți personaliza inele pentru oricine adăugând o gravură sau pietre mici până la cele mari.

Cu toate acestea, dacă destinatarul vostru duce un stil de viață foarte activ, s-ar putea să prefere un bandă simplă personalizată în locul unui stil cu zirconii cubice mari. Personalizați inelul pentru confortul lor, de asemenea. Cineva cu mâini mici și subțiri va prefera senzația unui model de tip confort în locul unei benzi mai groase sau mai chunky. Fiecare inel personalizat vine într-o cutie atrăgătoare pentru a încânta destinatarul. De fiecare dată când artizanii noștri de bijuterii personalizează un inel, acesta este inspectat cu grijă înainte de a fi expediat către voi. Personalizați-vă inelul cu ajutorul TopBijuterii și lăsați-ne să facem următoarea voastră ocazie specială să fie și mai memorabilă.

Pentru un aspect clasic de inel semnatar, alege inelul oval sau octogonal cu o singură inițială. Pe aceste stiluri, putem gravura până la patru inițiale, astfel încât să poți alege inițialele tale sau ale partenerului tău sau ale copiilor tăi. Un aspect favorit de-a lungul timpului este un inel cu inițială din aur cu o singură inițială.

Pe inelele în formă pătrată și în formă de bar de la TopBijuterii, poți avea gravate până la 9 caractere. Opțiunea cea mai populară este numele tău complet, deși cei aventuroși din punct de vedere al stilului optează pentru un cuvânt – gândește-te la DRAGA, IUBIRE, L’AMOUR, VEȘNICIE, MAIS OUI sau ETERNITATE. Poți să fii, de asemenea, creativ și să proiectezi un set de inele personalizate pentru prietenie, pentru tine și pentru cea mai bună prietenă a ta.

Fie că sunt purtate singure sau suprapuse, inelele adaugă imediat un plus de stil oricărei ținute. Nu te teme să te joci cu tonul și textura, suprapunând nuanțe de aur galben cu aur roz sau argintiu metalic.

inele personalizate femei

Caută