Bratari Femei cu zodii

Filtre
Filters

 

Magazin

Afișez 1 - 12 din 59 de rezultate

Este scris în stele cu aceste frumoase brățări zodiale. Fie că ești un Gemeni zburdalnic și distractiv, un Leu impunător, un Vărsător ușor de conviețuit sau o Fecioară precisă și plină de perspectivă – există un tip de brățara perfectă cu semn zodiacal care te așteaptă. Departe de a fi o modă new age, pietrele prețioase ale nașterii și semnele zodiacale au fost celebrate de secole. Zodia însăși datează cu mult înapoi, până în 1000 î.Hr., și este rezultatul civilizațiilor străvechi și înțelepte care au cartografiat stelele care atârnă ca o tapițerie deasupra capului nostru.

Pentru fiecare dintre cele douăsprezece semne zodiacale în astrologia modernă există o întreagă serie de materiale de susținere care pot ajuta. O bratara cu semn zodiacal este aici pentru a ajuta la întărirea acestor părți mai moi și pentru a spori frumos trăsăturile care lucrează pentru tine. În timp ce brățările cu semne zodiacale sunt populare, poți găsi și alte stiluri de bijuterii inspirate astrologic, inclusiv coliere, pandantive și alte talismane care surprind și sărbătoresc constelația ta unică. Anumite bratari cu pietre semiprețioase cu zodii și cristale speciale sunt legate de fiecare semn zodiacal.

Fie că este vorba despre actul de echilibrare al Topazului Galben și Ametistului pentru Săgetătorii sălbatici și sassy sau forța de ancorare a Ochilor de Tigru și a Granatului călduros pentru Leii răugători, indiferent de semnul tău, va exista o mulțime de pietre frumoase și cristale strălucitoare care să te susțină.

De la începuturile timpului, stelele ne luminează și ne ghidează într-un mod unic al lor. Poziționarea planetelor, modelele universului și stindardul sub care ne naștem – toate acestea pot afecta trecutul, prezentul și viitorul nostru. Ele ne pot ghida în totul, de la comunicare la alegeri, toate la un nivel cu adevărat subconștient.

Prin purtarea brățărilor cu perle cu zodii, poți exploata puterea simbiotică a energiei cristalelor și a astrologiei și să profiți de energia pietrelor de vindecare care pot scoate la iveală ce este mai bun în tine. Brățările zodiale fac un cadou perfect – fie că îți faci o plăcere cu medicamentul sufletului de la stele sau dacă vrei să alegi ceva special pentru acea lumină strălucitoare din viața ta. Bine ai venit echilibrul, fericirea și frumusețea de a fi făcut din pulbere de stele cu aceste brățări zodiale.

Oricare ar fi semnul tău astral, toată lumea poate să se bucure de bijuterii. Dar Taurul și Leul sunt două semne zodiacale care au tendința de a avea o afinitate pentru bijuterii, după cum spune înțelepciunea astrologică comună. Taurul este atras de lux și apreciază rafinamentul. Între timp, Leul iubește să iasă în evidență din mulțime. Leii se împodobesc cu bijuterii îndrăznețe și extravagante pentru a-și exprima individualitatea.

Vezi mai multe produse și disponibilitatea pe stoc pe oricare din magazinele furnizoare pe care platforma noastră online le afiseaza, cât și ce pret oficial au acestea.

bratari cu zodii

Caută