Bratari Bebelusi Personalizate

Filtre
Filters

 

Metal
Sistem de prindere
Magazin

Afișez 1 - 12 din 69 de rezultate

Cadourile personalizate sunt întotdeauna cele mai prețuite. Brățările cu nume gravate sunt deosebit de frumoase! Echipa noastră de gravori experimentați se asigură că fiecare bratara este realizată cu cea mai mare grijă pentru a asigura calitatea optimă. Nu poți da greș cu opțiunile de font, fie că alegi un font stilat sau unul cursiv, rezultatul este magnific.

Adaugă o gravură personalizată pe partea din spate pentru a marca o dată semnificativă sau doar pentru a spune “Te iubesc.” Fiecare bratara este realizată manual și cu atenție, fiind personalizată la dimensiunea solicitată. Bratara ta vine cu o ambalare cadou superbă, o cârpă de șters și o pungă de păstrare. De asemenea, poți achiziționa o felicitare personalizată pentru a completa cadoul tău special!

Puține sunt ideile de cadouri grozave pentru copii în comparație cu bijuteriile personalizate. O bratara, un colier sau un inel gravat cu nume reprezintă modul perfect de a oferi un cadou moștenitor semnificativ pentru copilul special din viața ta. Fie că este vorba despre un cadou la naștere, ziua de naștere, botez sau ocazie specială, bijuteriile semnificative și personalizate vor fi întotdeauna o idee minunată de cadou.

Oferim o gamă largă de bijuterii personalizate pentru copii de toate vârstele. Există o diferență între un cadou “de pe raft” și unul personalizat cu un mesaj personal, numele gravat al copilului sau o dată specială pentru a marca un moment important în viața unui copil.

Bijuteriile personalizate pentru copii vin din inimă și sunt primite ca atare, transformând bijuteriile gravabile în cadoul ideal pentru cineva la care îți pasă cu adevărat. Arată efort, gândire și, sincer, arată că îți pasă destul de mult încât să ieși din tipare! Descoperă astăzi bijuteriile personalizate pentru copii și oferă cadoul perfect pentru copilul tău mâine!

TopBijuterii oferă o selecție largă de brățări și brățări pentru bebeluși în aur și argint, perfecte pentru nou-născuți și copii mai mari deopotrivă. Alege dintr-o varietate de designuri atemporale și accesibile sau personalizează-ți bratara sau bratara cu numele sau data nașterii copilului tău.

Brățări pentru Bebeluși ca Articol Clasic de Bijuterie

Brățările sunt piese clasice și atemporale de bijuterie care pot fi prețuite ani de-a rândul. Ele sunt perfecte pentru a marca evenimente speciale, cum ar fi nașterea unui copil, botezul sau primul său an. Brățările și brățările sunt, de asemenea, o alegere populară pentru cadouri și reprezintă un cadou gândit și unic pentru orice ocazie.

Bratari pentru Bebeluși Personalizate ca Un Cadou Unic

Brățările și brățările personalizate sunt o modalitate specială și unică de a-ți arăta copilului cât de mult îl iubești. Cu o varietate de fonturi și stiluri din care poți alege, poți crea o bratara sau bratara cu adevărat unică. Acestea pot fi personalizate cu numele copilului, data nașterii sau chiar un mesaj special.

Brățări pentru Nou-Născuți ca Un Cadou Ideal pentru un Bebeluș Nou-Născut

Brățările pentru nou-născuți sunt o modalitate frumoasă și delicată de a sărbători sosirea unui nou-născut. Sunt, de asemenea, un cadou practic, deoarece pot fi purtate ani de-a rândul. Brățările și brățările sunt disponibile în diverse dimensiuni, astfel încât să poți găsi una perfectă pentru încheietura micuțului tău.

Comandă astăzi brățările și brățările personalizate pentru bebeluși și oferă-i copilului tău un suvenir pe care îl va prețui mereu.

Iată câteva dintre avantajele ale magazinului nostru:

  • O selecție largă de designuri din care poți alege
  • Materiale de înaltă calitate care vor rezista
  • Opțiuni personalizate pentru a face cadoul cu adevărat unic
  • Prețuri accesibile
  • Livrare rapidă și ușoară
  • Comandă-ți brățările și brățările pentru bebeluși astăzi și începe să creezi amintiri durabile!

Când vine vorba de bratari personalizate pentru copii, nu toate metalele sunt create egal. Cele două metale recomandate cel mai des sunt aurul de 14 karate și argintul sterlin 925 care să fie potrivite celui mic.

PUREȚEA AURULUI DE 14 KARATE

“14k” în aurul de 14 karate înseamnă 14 karate, semnificând că din 24 de părți, 14 părți sunt aur pur, în timp ce celelalte 10 părți sunt alte metale. Această compoziție este ideală deoarece atinge un echilibru între puritate și rezistență. Aurul pur (24k) este prea moale pentru purtarea zilnică, în special pentru bebelușii care sunt natural curioși și activi.

Aurul de 14 karate este suficient de rezistent pentru a rezista uzurii zilnice, dar păstrează proprietățile hipoalergenice ale aurului pur, reducând riscul de reacții alergice. Acest lucru îl face o opțiune sigură și robustă pentru prima bijuterie a bebelușului tău.

STRĂLUCIREA ARGINTULUI STERLIN 925

Argintul sterlin 925, cunoscut și sub numele de argint 925, conține 92,5% argint pur și 7,5% alte metale, de obicei cupru. Metalele adăugate conferă rezistența necesară pe care argintul pur o lipsește, făcându-l o alegere durabilă și de lungă durată.

La fel ca aurul de 14 karate, argintul sterlin este hipoalergenic, ceea ce înseamnă că are mai puține șanse să provoace o reacție alergică. Finisajul său strălucitor și lucios este, de asemenea, ușor de curățat și întreținut, ceea ce îl face o alegere ideală pentru bijuteriile pentru bebe.

Siguranța bebelusului

În timp ce aurul de 14 karate și argintul sterlin 925 sunt materiale sigure, există și alte considerații de siguranță de avut în vedere. Designul ar trebui să fie neted și fără margini ascuțite. Sistemele de închidere trebuie să fie sigure pentru a preveni căderea accidentală a bijuteriei. Și desigur, supravegherea este întotdeauna necesară atunci când bebelușul tău poartă bijuterii.

CE SUNT PIETRELE PREȚIOASE?

Pietrele prețioase sunt pietre care corespund lunii de naștere a unei persoane. Conceptul datează din timpurile biblice și s-a dezvoltat de-a lungul secolelor. Astăzi, fiecare lună are o piatră prețioasă specifică asociată. Aceste pietre variază de la cele bine-cunoscute, cum ar fi diamantele pentru aprilie sau smaraldele pentru mai, la cele mai puțin cunoscute, cum ar fi granatele pentru ianuarie sau peridotul pentru august. Modele noastre vin cu piatra cu simbol în formă de banut, ingeras, cruciulita și alte modele frumoase, iar catarama este ori din metal ori din snur reglabil.. Aceste produse sunt realizate din diferite metale enumerate mai sus, fiind potrivite pentru orice bebelus.

SEMIFICAȚIA PIETRELOR PREȚIOASE

Fiecare piatră prețioasă poartă propria sa semnificație și importanță, adesea legată de trăsăturile asociate istoric cu lunile anului. De exemplu, granatul din ianuarie este considerat a simboliza prietenia și încrederea, în timp ce rubinul din iulie reprezintă dragostea. Această adăugare de înțeles poate face bijuteriile cu pietre prețioase un cadou și mai special pentru un copil.

Bratari bebelusi personalizate

Alte Categorii de brățări pentru copii:

Caută