Cercei de Aur

Filtre
Filters

 

Metal
Tip Piatră
Tip Închizătoare
Magazin

Afișez 1 - 12 din 100 de rezultate

Selectarea cerceilor de aur online presupune mai mult decât aprecierea frumuseții lor. Este esențial să te asiguri că se potrivesc formei feței tale, tonului pielii, stilului de viață și scopului pentru care îi alegi. Nu te concentra exclusiv pe estetică; ia în considerare modul în care cerceii vor completa garderoba și vor evidenția trăsăturile tale. Pentru a te ghida în luarea unei decizii atent ponderate, am compilat câteva considerații esențiale pentru achiziționarea cerceilor de aur online. Rămâi cu noi pentru o prezentare cuprinzătoare a categoriei “Cercei aur dama”.

Înțelegerea formei feței tale este crucială pentru alegerea cerceilor potriviți. Fiecare formă a feței beneficiază de anumite modele de cercei. Iată un ghid succint pentru diferitele forme ale feței:

 • Fața Ovală: Versatilă; Poti purta orice model de cercei, indiferent dacă sunt mici sau mari.

 • Fața Rotundă: Cercei lungi și dreptunghiulari completează fața rotundă.

 • Fața în Formă de Inimă: Optează pentru cercei cu pandantiv cu mai multe linii și curbe.

 • Fața Pătrată: Cercei rotunzi, reduc unghiurile ascuțite ale feței pătrate.

 • Fața Subțire și Îngustă: Inel, candelabru sau cercei lungi în formă de lacrimă sunt potriviți.

Cum să Identifici Forma Feței:

 • Fața Ovală: Lățimea frunții este egală cu lățimea oaselor bărbiei, îngustându-se de la obraji la bărbie.

 • Fața Rotundă: Circulară, cea mai largă parte în obraji și îngustându-se spre bărbie sau frunte.

 • Fața în Formă de Inimă: Fruntea mai largă decât obraji, îngustându-se către bărbie.

 • Fața Pătrată: Fără îngustare de la frunte la bărbie.

 • Fața Subțire și Îngustă: Similară cu fața pătrată, dar alungită.

Ia în considerare culoarea părului atunci când alegi cercei de aur online:

 • Blond sau Păr Deschis: Cercei aur galben sunt de preferat.
 • Păr Închis: Cercei aur alb sau platină se potrivesc bine cu această culoare de păr.
 • Păr Roșu: Cercei aur galben sau roz sunt potriviți pentru părul roșu.

Acordă atenție lungimii părului; părul lung se potrivește cu pandantive lungi, în timp ce părul scurt se pretează la diverse modele de cercei.

Menține armonie în colecția ta de bijuterii. Dacă ai deja cercei aur galben, alege și restul bijuteriilor din aur galben. Evită amestecul cu metale precum aur alb sau argint. Asigură simetria sau contrastul atunci când porți cercei asimetrici.

Nu contează doar tipul de cercei pe care îl porți, ci și partea din spate a acestuia. Mulți nu au realizat niciodată că există diferite tipuri de închideri pentru cercei. Unele sunt închideri simple, iar altele sunt special concepute pentru a preveni căderea sau coborârea acestora. Explorează diferitele tipuri de închideri pentru cercei mai jos.

Închideri cu apăsare (Tip Fluture) – Acestea sunt cele mai obișnuite tipuri de închideri pentru cercei de tip cui sau cercei aur. Capătul cuiului trece printr-un orificiu mic în mijlocul închiderii, iar aceasta este apoi apăsată. Fricțiunea asigură că închiderea nu alunecă. Unele închideri cu apăsare pot avea o suprafață plană mai mare, ceea ce ajută la prevenirea coborârii cerceilor mai mari în partea din față.

Închideri cu șurub – Aceste tipuri de închideri sunt asemănătoare celor cu apăsare, dar se înșurubează pe cui pentru o protecție suplimentară împotriva căderii. Acest tip de închidere este folosit în mod obișnuit pentru cercei cu diamante sau pietre prețioase.

Închideri cu cârlig – Închiderile cu cârlig se găsesc adesea la cerceii de tip cerc sau „huggie”. Cârligul este un fir sau cui mic care se prinde pe spatele cerceilor pentru a-i închide în siguranță. Această închidere este deja atașată cerceilor și nu este o piesă suplimentară.

Închideri cu manetă – Stilul cu manetă poate fi întâlnit la cerceii lungi sau cu pandantiv. Cârligul trece prin ureche, iar partea din spate a cerceilor se închide cu maneta împotriva cârligului pentru a se fixa în ureche. Această închidere este, de asemenea, deja atașată cerceilor și nu este o piesă suplimentară.

Alte închideri comune (Cleme, Magnetice) – Cei care nu au urechile perforate, dar doresc să-și împodobească urechile, pot folosi cercei magnetici sau cu cleme. Stilul cu cleme este asemănător cu cel al manetei, dar există o piesă plată sau ușor ascuțită care se prinde de ureche. Nu doare, ci se atașează strâns pentru a asigura că cerceii nu cad. Cerceii magnetici funcționează într-un mod similar, folosind magneți în loc de cleme sau manete.

Asortarea cerceilor poate fi dificilă pentru unele persoane. Ai atât de multe opțiuni și nu știi cu ce să asortezi fiecare pereche. Potrivirea cerceilor cu ținuta ta nu este singurul lucru pe care ar trebui să îl faci. Există, de asemenea, forma feței tale și tonul pielii. Unele tonuri de piele (cum ar fi cel pal sau albicios) ar putea arăta mai bine cu o pereche de cercei aur alb în loc de aur galben. Dar altele, care au tonuri de piele mai închise, cerceii de aur de 14k tind să le pună în valoare strălucirea mai bine.

Când te uiți la pietre prețioase sau la ce culoare să porți cu cerceii tăi de aur, adesea culorile mai întunecate și mai închise ajută la evidențierea aurului galben. Pietrele prețioase precum smaraldele, rubinele, safirele pot face ca o pereche de cercei din aur să iasă în evidență. Dacă nu ești adeptul culorilor, neutrele precum negrul și alb sunt cele mai bune atunci când asortezi cerceii tăi.

Dacă ești ca majoritatea oamenilor, porți ceea ce simți că ți se potrivește sau ceea ce se potrivește cel mai bine personalității tale. Unii adoră cerceii mari, în timp ce alții aleg o abordare mai delicată sau simplă. De asemenea, mulți își aleg cerceii de aur în funcție de situație. Unii cercei sunt mai potriviți pentru o ieșire în oraș, în timp ce alții pot fi mai tradiționali pentru mediul de lucru.

Dacă vrei să oferi cadou o pereche de cercei din aur, indiferent de stil, pe site-ul nostru vei găsi o mulțime de produse. Alege cu atentie modele potrivite pentru persoana căruia îi dăruiești.

cercei aur dama

Caută