Brățări Femei din Platina

Filtre
Filters

 

Metal
Tip Piatră
Greutate
Sistem de prindere
Culoare Bijuterie
Lățime
Lungime
Magazin

Afișez singurul rezultat

Brățările din platină enumerate mai jos includ unele designuri simple pentru purtatul zilnic, potrivite pentru muncă, precum și unele designuri prea elegante pe care codul vestimentar al biroului tău nu le-ar aproba. Asigură-te că verifici cu atenție designul unui produs înainte de a alege o bratara pentru purtatul zilnic. În ceea ce privește metalul folosit, variază aproximativ de la 20g la 45g. Unele dintre designuri sunt clasice, simple, din platină, în timp ce restul sunt încrustate cu pietre Zirconia de la Swarovski®, care adaugă strălucirea necesară ansamblului tău. Explorează, de asemenea, inelele noastre din platină pentru bărbați, inelele din platină pentru femei, lanțurile din platină pentru bărbați și brățările din platină pentru bărbați.

Brățările sunt una dintre cele mai fine forme de bijuterii pe care bărbații adoră să le poarte când vine vorba de produse de această categorie. Brățările de calitate adaugă atât de mult stil unei ținute fără a te încărca. Brățările enumerate aici au un design premium în platină pe care poți să-l cumperi pentru tine sau să-l oferi cuiva drag. Explorează, de asemenea, bijuteriile noastre din platină, brățările din platină, pandantivele din platină, cerceii din platină, lanțurile din platină și inelele din platină.

Această colecție premium de brățări începe de la puțin peste câteva sute de lei, în funcție de ce diamante conține și de stilul pe care îl vei alege. Cu oferta în curs, poți economisi și câțiva bani la finalizarea comenzii. Dacă ai vreun design special în minte, nu ezita să ni-l împărtășești și ne-ar plăcea să creăm același design pentru tine. Cumpără-ți brățara de platină online și scapă de necazul de a merge în magazine. Explorează multe opțiuni la îndemâna ta, cu doar câteva atingeri, și plătește cu cea care îți fură inima, precum bratarile cu diamante. Mai mult, nu există nicio bariere de buget atunci când faci cumpărături online, deoarece poți cumpăra tot ce îți place și poți plăti în rate, așa cum îți permite buzunarul. Nu-i așa că e minunat? Explorează, de asemenea, inelele noastre de nunta din platină, benzi de dragoste din platină, bandă din platină și brățări din platină pentru femei.

Platina este un element chimic cu un nume derivat din termenul spaniol „platina del Pinto”, care se traduce ca “micul argint al râului Pinto.” Este considerat unul dintre cele mai valoroase și rare metale folosite pentru a crea bijuterii. Platinul este, de asemenea, cel mai hipoalergenic dintre toate metalele, datorită purității sale (95% platină pură).

Oamenii aleg adesea să ofere bijuterii din platină deoarece este un metal incredibil de prețios care poartă o mare valoare simbolică. Bijuteriile din platină sunt mult mai rare decât alte metale precum aurul galben, ceea ce le face foarte valoroase și speciale. Deoarece simbolizează eternitatea, angajamentul și dragostea dintre două persoane, mulți aleg să ofere bijuterii din platină ca semn al aprecierii și devotamentului lor.

O piesă de bijuterie din platină face o adiție fantastică la ținuta ta, dar poți adăuga și mai mult sens și bucurie atunci când o combini cu alte bijuterii. Iată câteva sugestii excelente de luat în considerare atunci când îți asamblezi ținuta:

  • Alege piese de bijuterie care împărtășesc o paletă de culori complementare.
  • Ia în considerare adăugarea unei texturi și contrast prin asocierea unei brățări clasice din platină cu bijuterii din diverse metale precum aur alb, galben sau roșu.
  • Pentru un aspect elegant, asortează-ți brățara cu inele, cercei sau coliere delicate.
  • Adaugă o notă de glamour prin stilizarea brățării cu diamante vibrante.
  • Creează combinații unice de fiecare dată prin suprapunerea diferitelor tipuri de bijuterii.

bratari platina

Caută