Cercei Personalizati

Filtre
Filters

 

Tip Închizătoare
Magazin

Afișez 1 - 12 din 39 de rezultate

Îmbogățește-ți colecția de cercei cu un set de cercei personalizati de la TopBijuterii. Fie că alegi inițialele tale, un poreclă sau un cuvânt pe care îl iubești, cerceii gravate sunt speciali și unici. Cerceii monogramați de la bijuteriile partenere sunt disponibili într-o varietate de dimensiuni și culori, potrivindu-se fiecărei preferințe.

Serviciul de personalizare pentru o bijuterie este ușor de folosit; pur și simplu alege silueta dorită și culoarea: aur galben, aur roz sau argint. Cerceii din aur galben au o aparență atemporală, însă în funcție de silueta cerceilor, aurul galben poate fi și boem și îndrăzneț fiind un material impunător. Cerceii din aur roz au un farmec elegant și modern, fiind modele potrivite pentru orice ton de ten. Cerceii din argint sunt clasici și sofisticați, cu versatilitate ușoară pentru a-i asorta în diverse combinații.

Poți personaliza proprii tăi cercei cu mai multe inițiale. În loc de inițiale, poți grava și un cuvânt de până la patru litere sau un nume — cum ar fi BABE, CUTE, LOVE, MRS, BFF sau CIAO. Acest tip de gravare pentru produse poate fi găsit pe mai multe magazine partenere și poate fi un cadou ideal pentru cei dragi sau pentru mama sau prietena.

Cerceii Personalizați: Inspirate pentru Cadouri cu o pereche de cercei personalizati sunt potriviți pentru cadouri de domnișoare de onoare, cadouri personalizate de absolvire, cadouri unice de ziua nașterii sau cadouri de Valentine’s; poți comanda, de asemenea, un set de cercei de prietenie asortate pentru tine și cea mai bună prietenă a ta.

Filtrează aceste bijuterii în functie de tipul de piatra, pret sau culoare, pentru a ajunge la un simbol special pentru doar câțiva ron. Afiseaza ce produs dorești acum folosind filtrul nostru.

cercei personalizati

Caută