Lanturi Copii cu nume

Filtre
Filters

 

Magazin

Afișez toate cele 10 rezultate

Lanțisoarele cu nume pentru copii sunt accesorii adorabile și fermecătoare care sărbătoresc unicitatea copiilor. Indiferent dacă este vorba despre un copil mic, o fetiță sau o mică prințesă, aceste lanțisoare cu plăcuțe de nume adaugă o notă de dulceață ținutelor lor. Să explorăm lumea lanțisoarelor pentru copii, împreună cu variante fermecătoare de unicorn, curcubeu și prințesă, care sunt pe placul micilor domnișoare. Lanțisoare cu Nume pentru Copii – Delicate și dainty, lanțisoarele cu nume pentru copii sunt personalizate cu numele copilului, făcându-le suveniruri speciale. Aceste accesorii încântătoare surprind esența copilăriei și servesc ca amintiri ale individualității și a dragostei pe care o primesc. Lanțisoarele cu nume pentru copii sunt accesorii dulci și magice care sărbătoresc individualitatea copilului.

Cu siguranță, lanțisoarele cu unicorn! Unicornii au o atracție magică pentru fetițele tinere. Lanțisoarele cu unicorni prezintă adesea pandantive decorate cu pietre colorate, adăugând farmec oricărei ținute. Un lanțisor cu nume și unicorn combină numele copilului cu fantezia acestor creaturi mitice. Delicate și dainty, lanțisoarele cu nume pentru copii sunt personalizate cu numele copilului, făcându-le suveniruri speciale.

Pentru copiii mai mici, cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani, se recomandă lungimi mai scurte ale lanțisorului, cum ar fi 30 cm, pentru a asigura o potrivire confortabilă și a preveni orice pericol potențial. Pe măsură ce copiii cresc (6+ ani), lungimile mai lungi ale lanțisorului, cum ar fi 35 cm, pot fi mai potrivite.

Recomandăm o vârstă minimă de 3 ani pentru purtarea lanțisoarelor pentru a asigura siguranța. Pentru copiii mai mici de 3 ani sau mai mari, se recomandă să se scoată lanțisorul în timpul nopții pentru a preveni orice potențială încurcătură sau vătămare.

Alege din gama noastră de produse și bijuterii pentru copii pentru a oferi un cadou celor dragi. Poți personaliza orice lantisor cu nume. Oferim coliere din mai multe materiale, precum argint 925 care sunt placate cu aur galben de 14K, alb sau roz. Comanda un model personalizat și frumos pentru un copil drag.

Orice tip de bijuterie fie că este din aur sau alt metal poate fi sortată cu ajutorul filtrelor, în funcție de pret, metal, tipul bijuteriei și multe altele. Produsele sunt oferite de magazinele partenere.

Lantisoare cu nume copii

Caută