Brătări Bărbați din Argint

Filtre
Filters

 

Metal
Material
Sistem de prindere
Magazin

Afișez 1 - 12 din 109 rezultate

Descoperă esența stilului cu colecția de brățări pentru bărbați de la TopBijuterii – epitomele accesoriilor elegante și la modă. Exprimă-ți stilul personal fără efort, fie că este vorba de unul cool, clasic sau rebel. Brățările noastre meticulos lucrate pentru bărbați se mândresc cu designuri unice care îmbină perfect moda și meșteșugul.

Îmbibă-te în lumea argintului Sterling de înaltă calitate 925, fundația tuturor brățărilor pentru bărbați. Alege dintr-o pleiadă de opțiuni, de la piese minimaliste la cele detaliate în mod intricate. Portofoliul nostru include clasice atemporale precum brățări argint barbati 925, brățări de barbati din argint cu piele și brățări simple. Pentru cei în căutare de un aer avangardist, explorează versiuni de bratari de argint pentru barbati late sau modele mistice, fiecare servind ca talisman unic și personal. Explorează colecția noastră, care include brățări cu mărgele cu accente argintii și detalii atent gândite sau optează pentru brățări textile împodobite cu simboluri precum penele sau arborele iubirii.

Trăiește prezența comandantă a brățărilor și brățărilor noastre din argint 925, emanând eleganță pură sau detalii intricate. Transformă-ți look-ul cu compoziții puternice asemănătoare penelor sau săbiilor mistice. Autenticitatea radiază din brățări gravate în mod complicat și brățări cu mărgele împodobite cu cranii. Explorează magazinul nostru online pentru a descope brățări pentru bărbați cu pandante, fiecare purtând simboluri care infuzează încredere:

  • Arborele iubirii simbolizând forța interioară
  • Penele reprezentând simplitatea vieții
  • Elemente tradiționale cu o alură mistică
  • Ornamente inspirate din fantezie ca declarații personale
  • Cranii ca semn îndrăzneț al trecerii efemere
  • Forme iconice în designuri simple și elegante

Conturează noi tendințe cu încredere, purtând brățări și brățări de argint Sterling pentru bărbați TopBijuterii individual ori de câte ori simți nevoia. Limbajul lor distinct și pur de design le face potrivite pentru a completa cu succes look-urile casual, asigurându-se că încheietura mâinii tale atrage atenția în orice context – fie la birou, fie într-o seară în oraș.

Creează ansambluri elegante prin combinarea brățărilor expresive cu alte bijuterii precum coliere sau inele într-un stil similar. Ridică-ți ținuta la un nivel superior cu un strop de lux; poartă o brățară și un ceas pentru bărbați pe încheietura stângă și împodobește-ți încheietura dreaptă cu o combinație de brățări cu pietre și din material de piele. Aceste produse vin de obicei într-o culoare argintie remarcabilă și cu un pret mediu, în jur de 159 de ron. Vezi produsele disponibile pe stoc în magazinele partenere afișate pe site-ul nostru.

bratari argint barbati

Caută