Termeni și Condiții

Bine ați venit pe www.topbijuterii.ro . Utilizarea acestui site este supusă termenilor și condițiilor de mai jos. Accesând sau folosind Site-ul, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții.

1. Descrierea Serviciului:

  • www.topbijuterii.ro este un site agregator pentru bijuterii, oferind informații și link-uri către diverse surse și magazine online de bijuterii. Nu suntem responsabili pentru tranzacțiile sau serviciile oferite de terțe părți.

2. Drepturi de Proprietate Intelectuală:

  • Conținutul Site-ului, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini și logo-uri, este protejat de drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală. Orice utilizare neautorizată este interzisă.

3. Responsabilități ale Utilizatorului:

  • Utilizatorii sunt responsabili pentru informațiile furnizate și acțiunile lor pe Site. Nu sunt permise activități ilegale, abuzive sau care încalcă drepturile altor utilizatori sau ale noastre.

4. Informații și Corectitudine:

  • Facem eforturi pentru a furniza informații precise și actualizate, dar nu garantăm corectitudinea sau completitudinea acestora. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul fără notificare prealabilă.

5. Legături către Terțe Părți:

  • Site-ul poate conține legături către alte site-uri. Nu ne asumăm răspunderea pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri.

6. Confidențialitate:

  • Informațiile personale furnizate în timpul utilizării Site-ului sunt gestionate conform Politicii noastre de Confidențialitate.

7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor:

  • Își rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții. Utilizarea continuă a Site-ului după astfel de modificări constituie acceptarea acestora.

8. Litigii și Legi Aplicabile:

  • Orice litigiu legat de utilizarea Site-ului va fi supus legilor în vigoare. Partile se angajează să rezolve orice dispute pe cale amiabilă, iar în caz contrar, litigiul va fi supus instanțelor competente.

Prin accesarea și utilizarea www.topbijuterii.ro, confirmați că ați citit și înțeles acești Termeni și Condiții și sunteți de acord să vă supuneți acestora. Pentru întrebări sau clarificări, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii noastre de contact.

Caută