Pe ce mână se poartă brățara la femei?

Pe ce mână se poartă brățara la femei? 8 Sfaturi utile

În cazul în care ai o întrebare cu privire la pe ce mână se poartă brățara le femei, amintește-ți odată pentru totdeauna: nu-ți impune limite și nu-ți umple capul cu gânduri inutile. Funcția brățărilor, ca oricărui alt bijuterie și accesoriu, este de a decora o femeie și de a-i trăda încrederea în sine. Prin urmare, femeile inteligente poartă brățări pe mâna pe care se simt confortabile.

Dacă ești dreptace, te vei simți mai confortabil purtând brățări pe încheietura mâinii stângi. Corespunzător, din motive de comoditate, este mai bine să le porți pe cea stângă dacă ești stângaci.

Cu toate că există libertate deplină de alegere, există câteva reguli care vor ajuta fetele să decidă pe ce mână să poarte bijuteriile.

Pe ce mână se poartă brățara la femei? 8 recomandări pentru fete

Beautiful young woman looks through bracelet. Eyesight. Vision. Gaze.

În principal, toate sunt compilate pe principiul armoniei:

  1. Conform regulilor de etichetă, o femeie ar trebui să poarte un ceas și o brățară pe mâini diferite: un ceas pe stânga, o brățară sau altă bijuterie pe dreapta. Doamna stângace poartă invers. Dar stilistele secolului al XI-lea închid ochii la această regulă și permit femeilor elegante să poarte o brățară pe o mână cu un ceas. Principalul lucru este combinarea accesoriilor. De exemplu, purtarea unei brățări scumpe de aur cu un ceas clasic va arăta vulgar.
  2. Dacă porți un ceas inteligent, poți adăuga câteva brățări colorate și strălucitoare, astfel vei sublinia doar delicatetea încheieturii mâinii și vei atrage atenția asupra ta.
  3. Dacă îți plac cu adevărat bijuteriile tale și vrei să fii observată, atunci brățara ar trebui să fie pe mâna dominantă.
  4. Alegerea pe ce mână a sexului frumos să poarte produsul ar trebui să vină în funcție de stilul inelului. Ar trebui să se armonizeze cu brățara. Dacă, de exemplu, bijuteriile unei femei căsătorite nu se potrivesc cu inelul de logodnă, atunci este mai bine să porți brățara pe mâna stângă.
  5. Pe o mână poți purta brățări din materiale diferite: piele, lemn, dantelă, pietre. Dar nu ar trebui să le porți împreună cu produse din metale prețioase. Acestea au un stil foarte polar.
  6. Astăzi, brățările pe ambele mâini nu sunt considerate de prost gust. Dimpotrivă. Arată vibrant și modern. Poți purta bijuterii groase pe o încheietură, bijuterii subțiri pe cealaltă. Sau o brățară lată poate fi completată cu câteva subțiri. Dar nu invers. Pentru această imagine, cel mai important este să alegi hainele potrivite. Sub textile, haine casual sau vestimentația stil hippie atrag cel mai bine. Sub piele, poți chiar purta haine de afaceri.
  7. Dacă intenționezi să porți o rochie cu umerii goi, așează brățara pe aceeași mână. Hainele cu mâneci lungi nu ar trebui să acopere produsele. Experimentează cu mâneci scurte după cum dorești.
  8. Broșa și brățara ar trebui să fie pe părți opuse.

Dar din nou, nu te forța prea mult. Noi creăm moda și stilul de viață singuri!

Alte Considerații: Reguli de bază pentru purtarea brățărilor

Începând cu secolul al XX-lea, au fost introduse anumite reguli pentru purtarea brățărilor. Ele nu sunt stricte, ci mai degrabă deducții bazate pe bun-simț.

În primul rând, se porneste de la ceas. Sunt mai mulți dreptaci, având cadranul pe mâna stângă, ceea ce înseamnă că încheietura dreaptă este eliberată pentru brățară.

Astfel, a apărut principiul de a purta bijuterii mai ales pe mâna dreaptă.

Cel mai important lucru de reținut este că nu poți combina mai multe brățări pe o mână. Mai ales dacă ele diferă în stil și se contrazic reciproc.

Excepții

În moda modernă, se încearcă să se sublinieze individualitatea.

Regulile clasice nu mai au aproape nicio greutate, deci nu vă fie teamă să le încălcați din motive personale.

Femeile moderne de modă poartă îndrăzneț brățări pe ambele mâini, și pot exista chiar mai multe. Nu este neobișnuit să observi o combinație de brățări cu un ceas de mână, ceea ce anterior era considerat inacceptabil.

Cel mai important lucru este să nu exagerezi cu bijuteriile. Totul ar trebui să aibă armonie în stil și măsură în cantitate.

Energia mâinii drepte

Experții cred că mâna dreaptă poate atrage diverse energii către o persoană.

De aceea nu se recomandă să iei ceva cu această mână, în special atunci când vine vorba de bani. În caz contrar, poți atrage negativitate asupra ta.

Ca bijuterii, brățările și lanțurile din metale prețioase se potrivesc cel mai bine aici. Poate fi aur sau argint.

Primul atrage energia Soarelui, și odată cu ea bucurie și dragoste.

Al doilea metal este mai rece, depinde de Luna. Este, de asemenea, o energie care poate da putere.

Cu toate acestea, pe timp de noapte, poate acumula în sine negativitate. Astrologii recomandă să îndepărtezi bijuteriile de argint de pe mâna dreaptă în timpul nopții, iar aurul poate fi lăsat pentru orice perioadă de timp.

Energia mâinii stângi

Mâna stângă oferă energia proprietarului. Alegerea bijuteriilor potrivite poate scăpa de negativ.

De asemenea, este posibil să construiești o apărare competentă. Brățara este perfectă, deoarece are forma unui inel.

Dacă eviți încurcături trăsnite și nu alegi modele cu un decalaj, poți crea un cerc protector. Diverse minerale naturale pot ajuta la întărirea acestuia.

Când alegi pietre, este important să acorzi atenție semnului tău zodiacal, precum și planetelor care își manifestă cel mai mult proprietățile în această perioadă.

Dacă o fată moștenește bijuterii sau își cumpără un accesoriu antic, este mai bine să-l poarte pe mâna stângă, acest lucru va ajuta la blocarea posibilei energii negative a proprietarilor anterioare.

Brățări universale

Unele bijuterii pot fi purtate pe oricare mână fără teama de energie. Brățările din piatră, lemn sau piele pot fi purtate în funcție de preferința ta.

Fashionsții de pe podiumuri își decorează mâinile cu materiale similare într-o ordine complet aleatoare. Poți completa imaginea fără teama că ar putea să devină o manifestare a prostului gust.

Fiecare fată ar trebui să înțeleagă că brățara este doar o adăugire la imagine.

Nu ar trebui să atragă prea mult atenție. Pentru purtarea zilnică, lanțuri subțiri sau simple benzi de piele sunt potrivite.

La sărbătoare, poți purta cu încredere pietre prețioase, iar la locul de muncă te vei limita la împletituri elaborate din aur sau argint. O brățară nu este doar o simplă nuanță.

În funcție de mâna pe care o porți, poate aduce fericire și poate îndepărta negativitatea sau poate atrage necazuri.

Fernanda Bueno

Fernanda Bueno

Pellentesque non dolor in elit luctus interdum in sed lectus. In lacinia quis felis congue consectetur. Orci varius natoque penatibus et magin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări Recente

Află primul despre noile colecții

Abonează-te la newsletter
Caută