Pe ce mana se poarta bratara la barbati?

Pe ce mana se poarta bratara la barbati?

Purtarea unei brățări îmbunătățește cu lejeritate stilul tău, transmițând o notă din personalitatea ta fără să rostești un cuvânt. Fie că este vorba de o curea de piele sau de mărgele, acest accesoriu adaugă acel detaliu în plus ținutei tale, sugerând o viață dincolo de birou sau conectându-te cu cei din jur. Pe ce mana se poarta bratara la barbati? Află mai multe detalii citind acest articol.

Realizarea acestei lejerități implică stăpânirea unor aspecte de bază referitoare la brățări:

  1. Proportii și Potrivire: Brățara ta ar trebui să fie proporțională cu dimensiunea ta și să se potrivească corect. Optează pentru brățări mai mari pentru încheieturile mai groase și mai mici pentru cele mai subțiri. Asigură-te că brățara este ajustată, dar nu prea strâns. O brățară de metal voluminoasă alunecând pe braț poate fi enervantă. Găsește potrivirea corectă lăsând un spațiu între brățară și încheietura mâinii, permițând 1 sau 2 degete să alunece cu ușurință sub ea.
  2. Stil General și Aspect: Ia în considerare aspectul pe care vrei să-l obții. Brățările, împreună cu accesorii și bijuteriile pentru bărbați, personalizează în ansamblu stilul tău. Străduiește-te să obții un aspect fără efort alegând materiale naturale precum piele, lemn sau piatră. Aceste materiale îmbătrânesc frumos și se potrivesc cu ușurință oricărei ținute. Amestecul de metale cu elemente naturale menține un aspect masculin. Alege o brățară care îți spune povestea și rezonază cu tine.
  3. Știind încotro te îndrepți: Amintește-ți că poți să-ți dai jos brățările. Desigur, vei avea câteva favorite, dar nu fiecare brățară este potrivită pentru toate ocaziile. În contexte formale, recomandăm o brățară discretă, într-o culoare închisă ori din argint sau aur.
  4. Cum să Porți o Brățară: Simplitatea este cheia. Străduiește-te să menții un echilibru sau un ușor dezechilibru între cele două încheieturi. Evită să supraîncarci o încheietură cu mai multe brățări, creând un efect distractiv. Stai în fața oglinzii, evaluează-ți aspectul și, în caz de îndoială, îndepărtează o brățară. Cu cât mai simplu, cu atât mai bine – totul se rezumă la obținerea unei apariții elegante și echilibrate.
Close-up of a leather fashion bracelet for men

Alege mâna potrivită - Pe ce mana se poarta bratara la barbati?

Dacă vrei să porți corect o brățară pentru bărbați, alege să o porți pe partea dreaptă. Deoarece ceasurile sunt purtate în mod obișnuit de bărbați pe partea stângă, poartă-ți brățara pe încheietura dreaptă pentru a-ți echilibra stilul.

Este și foarte elegant nu doar să porți brățări pe mâna dreaptă, ci și împreună cu ceasul pe partea stângă, dar ar trebui să porți brățările pe încheietura dreaptă mai întâi pentru echilibru.

Tipuri de brățări pentru bărbați

Purtarea unei brățări este partea ușoară. Ceea ce necesită puțin mai mult efort este să știi cum să alegi tipul potrivit de brățară. Am întocmit o listă cu brățările noastre preferate pentru bărbați și motivele pentru care ar trebui să iei în considerare să lași una (sau mai multe) să te ajute să-ți spună povestea.

Brățări cu mărgele

Când vine vorba de enumerarea celor mai bune brățări pentru bărbați, brățările cu mărgele trebuie să fie în top. În cadrul acestui tip de brățară pentru bărbați, vei găsi de la mărgele din piatră până la cele din lemn.

Dacă cauți o brățară cu mărgele de înaltă calitate, caută mărgele din piatră naturală. Mărgelele din pietre vin într-o multitudine de culori și dimensiuni, iar majoritatea sunt rezistente la zgârieturi și impermeabile. Unele brățări cu mărgele din piatră sunt cunoscute sub numele de brățări vindecătoare și se spune că ajută la tot, de la încredere la concentrare.

Un exemplu de piatră naturală care se potrivește foarte bine cu brățările pentru bărbați este piatra de lavă. Piatra de lavă este o rocă vulcanică apreciată pentru culoarea sa neagră intensă și textura sa poroasă. De asemenea, are o istorie care a început adânc în nucleul Pământului și acum este înfășurată în jurul încheieturii tale. Ce părere ai de asta ca început al unei conversații?

Dacă cauți aspectul de brățară suprapusă, încearcă să combini 2 sau mai multe brățări cu mărgele pentru o combinație unică pentru tine și povestea ta. Toate brățările din setul tău nu trebuie să fie cu margele. Pielea, oțelul și brățările ancoră se potrivesc la fel de bine cu mărgele. Dacă sună mai sigur să joci pe cartea siguranței, caută seturi de brățări.

Closeup shot of a man in a suit wearing a beautiful bracelet made of stones

Brățări fixe

Dacă vrei să-ți upgradezi stilul încheieturii cu o brățară care are puțină greutate dar este totuși foarte curată, nu există o opțiune mai bună decât o brățară fixă pentru bărbați. Și dacă o faci gravată, vei obține o brățară cu adevărat unică pentru a-ți spune povestea.

Spre deosebire de cătușele (nume similar, dar total diferit), brățările fixe sunt concepute să învelească în jurul încheieturii tale fără a se închide și pot fi ajustate ușor pentru potrivirea perfectă. Prea mult îndoire a metalului poate cauza slăbirea și ruperea acestuia.

Spre deosebire de brățările cu mărgele sau brățările metalice, brățările fixe nu ar trebui să se rostogolească în jurul încheieturii tale. Știi că ai potrivirea corectă atunci când stă chiar sub osul încheieturii fără să strângă și poate fi înlăturată fără a-ți juli pielea pentru a o scoate.

Partea dificilă cu o brățară fixă pentru bărbați este că trebuie să se potrivească cu celelalte metale pe care le porti – în special dacă asortezi această brățară cu un ceas. Un avantaj al unei brățări fixe este că designul său curat adaugă textură și poate să spargă ușor o stivă de mărgele de piatră sau să se potrivească frumos cu o brățară de piele.

Close-up of male hands in bracelets and rings

Brățări din piele

Dacă vrei să porti ceas și brățară pe mâna stângă, acest tip de brățară este pur și simplu perfect. S-ar putea să nu îți placă mai mult cum arată pe aceeași mână, iar atunci o poți purta pe mana dreapta. Acest gen de brățări sunt pline de stil și rafinament, fiind destul de versatile, permițând combinarea lor cu diverse stiluri.

Modelul ideal atât pentru o ținuta casual cât și pentru un look mai la moda. Stilul brățărilor nu respectă anumite reguli, astfel, sunt liberi să poarte brățări de orice fel.

Man in Suit

Brățări din oțel

Ești activ. Lucrezi. Te distrezi. Ajuți bătrânele să traverseze strada. Practic, ești Iron Man fără costum (și fără finalul End Game).

Poate crezi că o brățară te-ar încetini? Te-ar incomoda în timp ce salvezi lumea sau cumperi lapte? Aici intră în scenă bratarile pentru bărbați realizate din oțel inoxidabil puternic, rezistent la rugină. Sunt elegante, ultra-durabile și nu te vor încetini… indiferent ce îți rezervă viața.

Vorbim de aruncat… a arunca o ținută frumoasă merge pe termen lung. Dar sunt detaliile mici cele care fac diferența. Una dintre cele mai ușoare bratari de purtat este cea făcută din metal. Le poți găsi atât de simple și subtile pe cât dorești, sau atât de grele și masive pe cât poate ține încheietura ta. De la oțel inoxidabil de calitate chirurgicală la o varietate de culori și stiluri, ești practic garantat să fii un erou al stilului cu o brățară din oțel.

Hand of a man with a silver bracelet at sunset
Fernanda Bueno

Fernanda Bueno

Pellentesque non dolor in elit luctus interdum in sed lectus. In lacinia quis felis congue consectetur. Orci varius natoque penatibus et magin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări Recente

Află primul despre noile colecții

Abonează-te la newsletter
Caută