Ghid de Mărime pentru Brățări

Cum îmi găsesc mărimea inelului?

Vă întrebați cum să vă găsiți mărimea la brățară, care mărime v-ar potrivi cel mai bine și cum să vă stilizați brățările? Permiteți-ne să vă ghidăm către perechea perfectă. În acest ghid, vă spunem tot ce trebuie să știți despre mărimea brățărilor, stiluri și cum să vă măsurați încheietura pentru a obține potrivirea corectă a brățării.

  • Găsirea mărimii corecte pentru brățară este importantă
  • Cum să vă măsurați încheietura pentru dimensiunea brățării
  • Înțelegerea diagramei de mărimi pentru brățări
  • Mărimea corectă a brățării pentru un aspect potrivit
  • Diagrama standard de mărimi pentru brățările Shamballa

Găsirea mărimii corecte pentru brățară este importantă

O brățară este o bijuterie flexibilă făcută pentru încheieturi, realizată din materiale precum șiruri, fire de nailon sau lanțuri metalice. Asemenea colierelor, designurile de brățări au linii fluide care surprind mișcarea și sunetul, precum și jocul de lumină pe metalele strălucitoare și pietrele prețioase. Deoarece aproape toate brățările se deschid și se închid cu ajutorul unor capse ajustabile, mărimile brățărilor nu trebuie să fie exacte. Dar pentru o potrivire bună, este necesar să faceți măsurători corespunzătoare pentru a găsi cele mai bune mărimi pentru brățările dumneavoastră.

Brățările și brățările sunt purtate pe antebraț, oriunde între cel mai lat punct al brațului și osul încheieturii. La fel ca și în cazul mărimii corecte a brățărilor, este bine să găsiți mărimea potrivită pentru o potrivire perfectă, deoarece aspectul atrăgător depinde de o potrivire bună.

Măsurați-vă pentru dimensiunea brățării

Pentru a vă găsi mărimea brățării, puteți măsura dimensiunea încheieturii sau a unei brățări preferate pe care o aveți deja!

Veți avea nevoie de…Un măsurător flexibil / o bandă de hârtie / o bucată de panglică / șnur și o riglă dreaptă sau O brățară care vă vine bine

Măsurați dimensiunea încheieturii

Pasul 1: Înfășurați măsurătoarea în jurul osului încheieturii, astfel încât să se potrivească strâns fără să fie prea strâmtă sau prea largă.

Pasul 2: Marcați locul unde se suprapune măsurătoarea. Acesta este circumferința exactă a încheieturii dumneavoastră.

Notă: Puteți înlocui măsurătoarea cu o bucată de șnur sau panglică și utiliza o riglă dreaptă pentru a măsura lungimea de la punctul de suprapunere până la capăt.

Măsurați lungimea unei brățări care vi se potrivește bine

Dacă aveți deja o brățară cu lanț care se potrivește bine, aici este cum să înlocuiți măsurătorile cu șir ale încheieturii cu lungimea lanțului brățării:

Pasul 1: Deschideți brățara și așezați-o pe masă

Pasul 2: Utilizând marginea în centimetri/inchi a unei rigle, măsurați lungimea șnurului/lanțului brățării de la marginea exterioară a capsei până la celălalt capăt al brățării.

Notă: Măsurătorile flexibile ale brățării reprezintă circumferința brățării. Pentru a converti circumferința în diametru, puteți împărți măsura circumferinței în milimetri (mm) la 3.14 (D = C/3.14) sau să utilizați un convertor online.

Înțelegerea diagramei de mărimi pentru brățări

Știm că mărimea brățării trebuie să fie precisă pentru că designul este rigid. Dar majoritatea brățărilor sunt fabricate pentru a permite o potrivire confortabilă pentru majoritatea dimensiunilor de încheieturi. Acest lucru se datorează faptului că, spre deosebire de brățări, brățările au capse care permit purtătorului să-și ajusteze mărimea. Iată câteva informații care vă vor ajuta să cumpărați brățări ca daruri pentru prieteni și familie.

Dimensiuni Standard din Industrie

Pentru femei, diametrul standard al brățării în industrie este de 7 inch/17.7 cm; pentru bărbați, standardul este de 8 inch/20.32 cm.

Tabelul Standard de Mărimi pentru Brățări

Notă: Acest tabel nu este standard pentru toate mărcile, ci este doar o referință pentru a vă ajuta să înțelegeți dimensionarea

Măsurarea încheieturii (CM)Măsurarea încheieturii (INCHPotrivit Pentru:
14-15 cm5.5-5.9”Adolescenți, fete/femei slabe/micuțe
15-16.5 cm5.9-6.5”Potrivit pentru femei slabe
16.5-17.5 cm6.5-6.9”Mărime standard pentru majoritatea femeilor, bărbați supli și adolescenți
17.5-18.5 cm6.9-7.3”Mărime standard pentru bărbați, potrivită pentru unele femei
18.9-19.5+ cm7.3-7.7+ inBărbați și femei

Găsește-ți mărimea și potrivirea la brățară pentru cel mai bun aspect

În general, putem împărți potrivirile la brățări în strâns, confortabil și lejer. Regula generală pentru a obține cea mai potrivită mărime este să adăugați următoarele la dimensiunea măsurată a încheieturii și apoi să alegeți următoarea mărime din tabelul de mărimi al mărcii.

Dacă îți place să porți brățara strânsă în jurul încheieturii, o preferi destul de strânsă. Alege mărimea cea mai apropiată de măsura încheieturii tale din tabelul de mărimi. Aceasta este mărimea potrivită pentru brățările din piele sau șir, stilizate pentru a fi purtate strâns.

Dacă dorești o potrivire confortabilă cu suficient spațiu pentru a trece un deget mic în jur, ar trebui să optezi pentru următoarea mărime mai mare din tabelul de mărimi. Ideal pentru brățări cu pandantive, cu pietre prețioase sau cu lanț.

Mărimile brățărilor și mărimea perfectă pentru tine

Tabelele de mărimi pentru brățări arată lungimile totale ale circumferinței brățărilor măsurate fie în centimetri, fie în inci (1″ = 2.5 cm). Primul lucru de luat în considerare este potrivirea sau strângerea brățării. Acordă o atenție la strâmtorarea sau lejeritatea pe care o dorești. Există două moduri ușoare de a-ți măsura încheietura pentru a-ți găsi mărimea brățării (circumferința totală).

PotrivireMăsurarea încheieturii (CM)Măsurarea încheieturii (INCH)
Potrivire strânsă+ 0.5 – 1cm+ 0.25 – 0.5″
Potrivire confortabilă+ 2 – 2.5cm+ 0.75 – 1″
Potrivire lejeră+ 3cm+ 1.25″

Mărimea perfectă pentru brățară în funcție de stiluri și aspecte diferite

Amintește-ți că regulile pentru stilizarea accesoriilor sunt inexistente! Primul lucru este să te distrezi și să porți ceea ce ești. Ai permisiunea noastră să te bucuri de brățara ta zilnică alături de câți însoțitori de încheietură dorești! Bazându-ne pe colecția vastă de brățări de designer pe care o avem aici la TopBijuterii, am pregătit 3 stiluri de brățări și sfaturi de dimensionare pentru fiecare.

Brățările clasice cu lanț: Acest tip de brățară este de obicei în aur, argint sterling sau lanțuri placate cu rodiu sau aur, având un sistem de închidere cu carabină sau tijă/toogle, fiind astfel ajustabile cu câțiva centimetri. Dacă dimensiunea încheieturii tale se încadrează în gama mică, alege mărimea cea mai apropiată din gama inferioară. Pe de altă parte, încheieturile medii până la mari ar trebui să poarte mărimea limită superioară.

Brățările cu pietre prețioase și pandantive sunt, de asemenea, versiuni îmbunătățite ale brățărilor simple cu lanț și, prin urmare, sunt ajustabile. Unele dintre brățările noastre reglabile cu șir vin și cu pandantive încântătoare și pietre prețioase. Alege gama de mărimi superioară cea mai apropiată de mărimea confortabilă a încheieturii tale.

Brățările de tenis: Brățările de tenis cu diamante sunt preferatele tuturor, iar aici, la TopBijuterii, avem o selecție fină de brățări de tenis elegante de la designeri excepționali care lucrează cu materiale de înaltă calitate pentru a crea piese de bijuterii fine de durată. Alege gama de mărimi superioară cea mai apropiată de mărimea confortabilă a încheieturii tale.

Dacă ai nevoie de îndrumare personală poți să ne contactezi oricând

Nu-ți face griji atunci când cumperi brățări online de la TopBijuterii. În fiecare zi, ghidăm și ajutăm clienții din întreaga lume, iar experții noștri în bijuterii vor face tot ce le stă în putință pentru a găsi potrivirea și mărimea perfectă pentru bijuteria pe care o cauți.

Și te rugăm să-ți amintești că, dacă ai încă îndoieli, poți să cumperi în siguranță de la noi. Garantăm că poți să-ți schimbi achiziția.

Alte articole

Caută