Ghid de cumpărare: Cum alegi o brățară Tennis pentru tine

Ghid de cumpărare: Cum alegi o brățară Tennis pentru tine

Vrei să afli tot ce trebuie să știi despre brățările tennis? Continuă să citești pentru a afla totul despre aceste frumuseți care vor rămâne atrăgătoare ani de acum înainte.

Brățările tennis au fost o opțiune de bază de decenii – și pe bună dreptate! Brățările tennis cu diamante sunt confortabile, sofisticate și fac accesoriul perfect pentru aproape orice ocazie. Dar, cu atât de multe variante și puncte de preț, cumpărarea celei potrivite poate deveni rapid copleșitoare. Ghidul nostru are tot ce trebuie să știi despre această piesă iconică de bijuterie și cum să găsești cea potrivită pentru tine!

De ce se numește brățară tennis?

Termenul “tennis” a fost de fapt aplicat pentru prima dată unei brățări în acest stil în timpul unui meci la US Open. Jucătoarea tennis americană Chris Evert purta o brățară delicată și flexibilă cu diamante, formată dintr-un singur șir. În timpul jocului, aceasta i-a sărit de pe încheietura mâinii. Ea a oprit competiția și a refuzat să reia jocul până când brățara a fost găsită. După acest eveniment larg mediatizat, termenul “tennis” a fost folosit pentru a descrie acest stil de bijuterie atât pentru brățări, cât și pentru coliere.

Când a avut loc acest eveniment? Într-un articol pentru The Adventurine, Marion Fasel stabilește anul real al acestui meci la US Open în 1978.

Cum să cumperi sau să alegi o brățară tennis

Există câteva aspecte de luat în considerare pentru a vă asigura că achiziționați brățara cu diamante tennis potrivită pentru dumneavoastră. De exemplu, aceasta va fi o brățară destinată doar pentru ocazii speciale? Sau vreți să o purtați în fiecare zi? Doriți ca aceasta să fie delicată și discretă? Sau vreți să fie observată? Aceste întrebări vă vor ajuta să determinați dimensiunea brățării, designul și tipul de prindere pentru durabilitate.

Următorul aspect, și adesea cel mai important, de luat în considerare este bugetul. Dacă aveți un buget mai mic, luați în considerare o brățară tennis cu diamante crescute în laborator sau o brățară cu diamante naturale care are mai puțin de 1 CTW. Dacă aveți un buget mai mare, gândiți-vă cum vreți să cheltuiți cea mai mare parte a banilor. Vreți să vă concentrați pe dimensiunea pietrelor sau preferați un design mai complex?

Stiluri și Monturi pentru Brățara tennis

Poți alege trei tipuri diferite de monturi: cu gheare (prong), în canal (channel) și în bezel. Fiecare tip ține diamantele în loc într-un mod ușor diferit.

Montura cu Gheare

Montura cu gheare constă în două, trei sau patru coșule cu gheare pentru fiecare dintre diamantele din brățara tennis. O montură cu patru gheare este ideală, deoarece va ține diamantele ferm în loc fără a compromite eleganța brățării.

În mod tipic, diamantele cu carate mai mari necesită cel puțin patru gheare, în timp ce diamantele cu carate mai mici pot fi ținute de monturi cu două sau trei gheare.

Montura în Canal

Montura în canal este o montură populară pentru brățara tennis, care prezintă un rând continuu de diamante tensionate. Optând pentru o montură în canal înseamnă că diamantele de pe brățară au aceeași dimensiune și sunt aliniate perfect, creând o imagine elegantă și modernă.

Montura în Bezela / Jumătate de Bezela

Montura în bezela prezintă suporturi circulare sau bare mici care țin diamantele în loc. Spre deosebire de alte monturi populare, o brățară tennis cu montură în bezel poate ține diamante de diferite dimensiuni și carate. Toate sau doar unele părți ale diamantelor sunt înconjurate de o curea metalică, oferind o montare robustă și sigură.

Pe de altă parte, montura în jumătate de bezel ține diamantele în loc cu jumătăți de cercuri. Acest lucru aduce o imagine cu adevărat unică și ușor de distins la brățara ta.

Dacă duci un stil de viață activ (poate joci tennis!), o montură în bezel sau jumătate de bezel ar putea fi o opțiune excelentă: vei ști întotdeauna că diamantele tale sunt în siguranță și securizate.

Cum să determini mărimea unei brățări tennis

Înfășoară o bandă de măsurat strâns în jurul încheieturii mâinii pentru a determina mărimea încheieturii tale. Asigură-te că plasezi banda chiar sub osul încheieturii.

Dacă nu ai o bandă de măsurat, ia o fâșie de hârtie sau panglică, înfășoară-o în jurul încheieturii tale, marchează locul unde se întâlnesc capetele fâșiei, apoi folosește un riglu pentru a măsura fâșia.

Dacă cumperi această brățară ca un cadou surpriză, ține minte că brățările tennis pentru femei au în general între 17 si 19 cm. Poți folosi asta ca ghid.

Amintește-ți, o mărime confortabilă va fi în mod tipic cu trei sferturi de inch mai mare decât măsurarea reală a încheieturii tale!

După ce urmezi acești pași, poți obține brățara perfectă cu potrivire perfectă!

Cum și când să porți o brățară tennis

A closeup shot of a Diamond Tennis Bracelet

Dat fiind că majoritatea oamenilor sunt dreptaci, este foarte comun ca brățările tennis să fie purtate pe mâna stângă. Așa te asiguri că mâna ta dominantă este liberă să îndeplinească sarcini fără ca brățara să îți stea în cale. Poți purta chiar și brățara ta tennis cu ceasul tău preferat sau cu alte bijuterii. Fă-ți aspectul propriul!

În timp ce mulți oameni aleg să-și poarte brățările tennis la evenimente sau sărbători importante, este complet sigur să ai brățara tot timpul! Atâta timp cât ai grijă de ea, nu există nicio problemă să îți iei brățara cu tine oriunde mergi!

Amintește-ți, nu există nici o modalitate corectă sau greșită, loc sau moment de a purta brățara ta! Fă ceea ce te face să te simți cel mai bine!

Alternative Accesibile la o Brățară tennis cu Diamante

Brățări tennis cu Diamante Crescute în Laborator

Dacă vrei să cumperi o brățară tennis cu diamante, dar cauți o opțiune mai durabilă și mai accesibilă – nu căuta mai departe! Brățările tennis cu diamante crescute în laborator sunt atât ecologice, cât și prietenoase pentru buget. Diamantele crescute în laborator oferă aceeași strălucire atrăgătoare la un cost mai mic. Astăzi, poți găsi o varietate infinită de brățări tennis pentru femei cu diamante crescute în laborator!

Brățări tennis cu Piatră Prețioasă/Piatră de Naștere

Contrar credinței populare, o brățară tennis nu trebuie să prezinte doar diamante. Dacă cauți o alternativă accesibilă la o brățară tennis cu diamante, poți opta pentru o brățară cu piatră prețioasă sau piatră de naștere în schimb!

Alegerea pietrelor prețioase poate aduce o notă colorată și atrăgătoare brățării tale. Cu o gamă de pietre semiprețioase sau prețioase din care poți alege, brățara ta poate străluci cu smaralde, rubine, ametiste și multe altele!

Și surprinderea unei persoane dragi cu o brățară tennis cu piatră de naștere poate adăuga o notă personalizată cadoului tău de ziua de naștere. De exemplu, orice persoană născută în mai ar fi extrem de încântată să poarte o brățară acoperită cu smaralde!

Alegând o brățară tennis cu pietre prețioase sau pietre de naștere în loc de diamante, poți reduce costurile fără a renunța la eleganță!

 

Brățări tennis cu Moissanite

Moissanite este a doua piatră ca duritate și reprezintă alternativa perfectă la diamante! De la unu la zece, diamantele sunt clasificate la 10, în timp ce moissanitele sunt clasificate la 9.25-9.5. Moissanite este o opțiune foarte durabilă pentru brățara ta tennis, deoarece nu se zgârie ușor, dar strălucește la fel de intens!

În timp ce un ochi antrenat va putea să facă diferența între o moissanite și un diamant, la o primă privire, acestea sunt greu de deosebit. O brățară tennis cu moissanite te va ajuta să obții aspectul fără a-ți goli buzunarul.

Când să cumperi o Brățară tennis

Brățările tennis fac un cadou excelent pentru orice ocazie! Poți cumpăra o brățară tennis ca un cadou pentru o persoană dragă (sau chiar pentru tine!) în oricare dintre aceste zile speciale:

  • Aniversarea de nuntă (de exemplu, 5 ani, 10 ani, 15 ani, 25 ani)
  • Cadoul de ziua nunții (pentru soț, mamă, soacră, bunică)
  • Ziua Îndrăgostiților
  • Ziua de naștere
  • Absolvire (liceu, colegiu, școală de absolvenți, școală de medicină)
  • Nașterea unui copil
  • Promovarea în muncă
  • Atingerea unui moment excitant
  • Retragerea din activitate
  • Crăciun alte sărbători

Întrebări frecvente

În mod obișnuit, o brățară tennis cu diamante va avea între 3 și 4 carate. Ține cont că numărul de carate poate varia între diferite stiluri și tipuri de brățări. Unele brățări pot atinge o greutate totală de 10 carate sau chiar mai mult – totul depinde de piesa individuală de bijuterie.

De obicei, o brățară tennis ar trebui să fie suficient de lejeră încât să nu cauzeze disconfort sau iritații încheieturii tale, dar suficient de strânsă încât să nu alunece ușor sau să se prindă de hainele tale.

Dat fiind că majoritatea oamenilor sunt dreptaci, este obișnuit ca brățările tennis să fie purtate pe mâna stângă. Simte-te liber să o porți pe mâna ta non-dominantă sau nu! Poți schimba stilul sau să rămâi tradițional, orice te face să te simți mai confortabil.

Da! O brățară tennis poate anima orice ținută, indiferent de ocazie – chiar și la cumpărături. Atâta timp cât ai grijă de brățară, nu este nicio problemă să o porți în fiecare zi a săptămânii.

Să faci duș cu brățara tennis poate duce la acumularea de săpunuri și produse, diminuând strălucirea diamantelor. Este mai bine să îți obișnuiești să îți dai jos brățara înainte de a intra în duș. Astfel, va rămâne strălucitoare pentru mai mult timp!

Fernanda Bueno

Fernanda Bueno

Pellentesque non dolor in elit luctus interdum in sed lectus. In lacinia quis felis congue consectetur. Orci varius natoque penatibus et magin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări Recente

Află primul despre noile colecții

Abonează-te la newsletter
Caută