Colier cu Nume din Argint și Colier cu Nume din Aur

Colier cu Nume din Argint și Colier cu Nume din Aur

Iubești colierele cu nume? Noi, de asemenea! Colierele cu nume sunt atât de versatile și atemporale. Poți alege dintr-o varietate largă de stiluri: Clasic, Carrie, Script, Cursive, Bold. Personalizează-l cu orice nume sau cuvânt dorești: numele tău, numele lui/ei, un cuvânt special, un mantra; toate majuscule, prima literă majusculă sau toate literele mici. Și selectează materialul pe care îl preferi cel mai mult: argint, placare cu aur, placare cu aur roz, aur galben, aur alb. Posibilitățile sunt nelimitate!

Dar de ce trebuie să alegem chiar un material pentru colierul cu nume? Care este mai bun, argintul sau aurul? S-ar putea să crezi că simplitatea argintului îl face ușor de purtat cu orice. Cu toate acestea, acest lucru nu este neapărat adevărat. Totul se reduce la gust, stil personal și personalitate.

Aurul și argintul arată cel mai bine cu diferite culori de haine, așa că ia în considerare culoarea ținutei tale înainte de a adăuga accesorii.

Negru, alb și gri, considerate nuanțe și nu culori, se potrivesc bine cu argintul, făcând ca prezența sa să nu fie copleșită de culoare. Argintul se potrivește, de asemenea, frumos cu bleumarin închis, albastru regal, mov cald, culori roșii/bordeaux, roz și liliachii, deoarece creează un fundal uimitor de confortabil pentru argint.

Colierele noastre cu nume din argint sunt realizate cu cel mai bun argint sterling, care este 92,5% argint pur (925/100), iar colierul poartă marca 925 sau 0.925 ca autenticitate.

Culorile pământului și întreaga gamă de culori calde, cum ar fi verdele măslin, portocaliul, maro, galben, funcționează cel mai bine cu metalele aurii, precum aurul sau bronzul.

Oferim coliere cu nume din aur de 24K și coliere cu nume din aur de 14K. Cea mai mare opțiune pe care o au oamenii atunci când vine vorba de alegerea unui tip de aur este culoarea, deoarece nuanța de galben poate varia. Placarea cu aur s-ar putea să nu aibă același galben ca aurul real. Placarea cu aur de 24K este o metodă de depunere a unui strat subțire de aur pe suprafața argintului sterling, astfel încât să poarte marca 925. Aurul de 14K este 58% aur (14/24) și poartă marca 14K.

Dacă tot ai dificultăți în a decide care material este mai potrivit, te invităm să îți îmbrățișezi îndrăzneala și să amesteci argintul și aurul. Regula care spunea că nu poți combina metale este acum învechită. E timpul să fii îndrăzneță!

Fernanda Bueno

Fernanda Bueno

Pellentesque non dolor in elit luctus interdum in sed lectus. In lacinia quis felis congue consectetur. Orci varius natoque penatibus et magin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări Recente

Află primul despre noile colecții

Abonează-te la newsletter
Caută