ce marime port la inel?

Ce marime port la inel?

Ghid pentru aflarea dimensiunii inelelor acasă

Determinarea dimensiunii inelului poate fi un proces simplu utilizând o diagramă a mărimilor inelelor sau un simplu fir. Deși multe magazine de bijuterii oferă asistență gratuită pentru obținerea dimensiunii inelului, este la fel de ușor să o faci acasă. Înainte de a explora inelele de logodnă excepționale sau de a da indicii partenerului tău, învață cum să-ți măsori dimensiunea inelului acasă cu aceste sfaturi simple pentru a obține o potrivire perfectă. Diametru inel egal circumferinta deget, astfel fiind ușor de afla care este mărimea potrivită. Ce marime port la inel? O întrebare foarte frecventă la care te vom ajuta să găsești răspunsul. Descoperă care este cea mai potrivita metoda de masurare pentru tine.

Ring Measures Close Up

Măsurarea dimensiunii inelului cu fir

Aceasta este metoda 1, cea mai accesibilă variantă:

  1. Ia un fir sau o ață și înfășoară-l în jurul bazei degetului tău.
  2. Marchează punctul unde firul se suprapune cu un pix.
  3. Întinde firul de-a lungul unei rigle sau a unui metru și înregistrează lungimea în milimetri.
  4. Lungimea măsurată reprezintă circumferinta degetului tău. Pentru a găsi diametrul, împarte circumferința la pi (aproximativ 3,14).
  5. Folosește diagrama dimensiunilor inelelor pentru a compara diametrul degetului tău cu dimensiunile standard ale inelelor.

Notă: Fii atent cu firul sau ața, deoarece acestea se pot întinde. Evită să le tragi prea strâns pentru a asigura o măsurare precisă. Tragerea excesivă poate duce la o dimensiune măsurată a degetului mai mare, rezultând inele prea mari.

Măsurarea dimensiunii inelului cu o diagramă a mărimilor inelelor

  1. Găsește un inel care îți vine confortabil.
  2. Tipărește o diagramă a mărimilor inelelor la dimensiunea reală și așează inelul pe cercurile până găsești pe cel care se potrivește cu circumferința interioară a inelului tău.

Utilizarea unui măsurător de inele

Pentru măsurarea cea mai precisă, ia în considerare utilizarea unui instrument de măsurare a inelelor. Aceste instrumente, disponibile online la un preț rezonabil, se încadrează în două categorii: o bandă subțire de măsurare sau un inel cheie prevăzut cu o gradație de dimensiuni ale inelelor. Banda de măsurare se poate înfășura în jurul degetului, în timp ce tipul inelului cheie are bucle metalice pentru fiecare dimensiune a inelului. Pur și simplu încercă-le până găsești potrivirea perfectă. Tabelul de marimi poate să difere de la un brand la altul, astfel, cel mai indicat este să îți măsori degetele existând o mulțime de variante.

ring finger

Ce marime port la inel? - Sfaturi pentru măsurarea dimensiunii inelului

Iată câteva sfaturi pentru îmbunătățirea preciziei când îți măsori dimensiunea inelului:

  • Ține cont de articulație: Dacă știi că articulația ta este mai mare, comandă jumătate de mărime mai mare pentru a te asigura că inelul se poate strecura confortabil.
  • Asigură-ți acuratețea cu mai multe încercări: Recomandăm să-ți măsori degetul de trei sau patru ori, deoarece dimensiunea poate fluctua în funcție de temperatură: poate fi mai mică când ești mai frig și mai umflată când te supraîncălzești.
  • Măsoară degetul pe care vrei să porți inelul: Degetul inelar poate fi mai mic sau mai mare pe o mână decât pe cealaltă, așa că asigură-te că măsori degetul pe care intenționezi să porți inelul cel mai des pentru o potrivire confortabilă.

Sfaturi pentru cumpărarea unui inel surpriză - Marimea inelului

Dacă îți dorești să îți măsori partenerul/partenera înainte de a-i face o surpriză cu un inel de logodnă uimitor sau cu un alt cadou impresionant pe care îl pot purta pe degetul inelar, vei dori să îi afli dimensiunea inelului în mod discret. În acest caz, poți să:

Rogi prieteni sau familie să te ajute. Vezi dacă cea mai bună prietenă, fratele sau părintele partenerei tale poate să ofere informații despre dimensiunea inelului. Dacă nu știu, ar putea să sugereze să încerce inele pentru distracție și astfel să obții dimensiunea în secret.

Folosești alte bijuterii pentru a estima dimensiunea. Dacă poți să împrumuți ușor un inel care îi vine partenerului/parteneri tale, îl poți folosi pentru a-i măsura degetul comparându-l cu mărimile de pe un tabel a dimensiunilor inelelor sau luându-l la un bijutier. Diametrul interior reprezintă diametrul inelului și rezultă marime inel.

Fii pregătit să modifici dimensiunea. Atunci când ai îndoieli, poți să îi ghicești marimea inelului partenerei, având tendința să alegi o mărime mai mare. Dacă este prea mare, bijutierul local o poate redimensiona cu ușurință, în timp ce, dacă este prea mic, adăugarea de metal pentru a mări dimensiunea va fi puțin mai dificilă—și, eventual, mai costisitoare.

wedding rings

Vezi aici toate inelele oferite de către noi. 

Fernanda Bueno

Fernanda Bueno

Pellentesque non dolor in elit luctus interdum in sed lectus. In lacinia quis felis congue consectetur. Orci varius natoque penatibus et magin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări Recente

Află primul despre noile colecții

Abonează-te la newsletter
Caută