Ce inseamna cand visezi bijuterii din aur

Ce inseamna cand visezi bijuterii din aur?

Îți imaginezi plutind către un somn liniștit, doar pentru a te trezi pe puntea unei corăbii de pirați. Cu uimire, în fața ta se deschide un tezaur! Mâinile îți pătrund în ladă, ieșind împodobite cu brățări și inele de aur, strângând dubloane valoroase. Un val de bucurie te învăluie, dar, în timp ce te trezești, în mâini îți rămân doar cearșafurile. Rămâi jumătate enervat, meditând asupra ideii stupefiante de a visa la bijuterii de aur.

Adu-ți aminte de postările anterioare despre visatul la bijuterii sau aur, unde am explorat cum astfel de vise se leagă de percepția noastră asupra bogăției, depășind simpla bunăstare materială. Ce inseamna cand visezi bijuterii din aur? Să ne adâncim în semnificațiile viselor despre bijuterii de aur.

Gold Jewelry

Semnificația bijuteriilor de aur în vis - Ce inseamna cand visezi bijuterii din aur?

Atunci când visezi la bijuterii de aur, reflectează asupra oricărui detaliu al visului care ar putea fi semnificativ – ia în considerare cu cine erai, ce simțeai, ce bijuterii purtai sau dacă acestea îți aparțineau… și amintește-ți că limbajul viselor este foarte personal!

Visul despre bijuterii de aur are o semnificație logică, deoarece visele în care apar obiecte prețioase reflectă adesea valorile noastre percepute. Dincolo de bunurile materiale, bijuteriile, în special aurul, simbolizează nu doar ceea ce deținem, ci și legăturile noastre cu familia și prietenii. Mai mult, acesta reflectă valoarea ta intrinsecă, oglindind modul în care te percepi.

Unii interpretează astfel de vise ca presimțiri ale problemelor iminente, cu asocieri care variază de la furt la înșelăciune, în special dacă ești împodobit, dată fiind atracția pe care aurul o exercită asupra celor rău intenționați.

Gold Jewelry

Ce faci cu bijuteriile contează

În lumea viselor, acțiunile legate de bijuteriile de aur conturează semnificația visului:

 • Purtatul bijuteriilor de aur ar putea semnifica vulnerabilitate la furt sau înșelăciune.
 • Vânzarea unor astfel de bijuterii poate indica probleme financiare sau dificultăți de comunicare.
 • Visul de a cumpăra bijuterii de aur indică prosperitate financiară.
 • Pierderea bijuteriilor sugerează o perioadă dificilă, posibil cu pierderi fizice.
 • Găsirea bijuteriilor implică soluții magice la problemele tale.
 • Aruncarea bijuteriilor de aur ar putea semnala o reevaluare a priorităților în viață.
 • Primirea sau oferirea de bijuterii de aur în vis se leagă de relații pozitive.

Visul despre multe bijuterii de aur

În mod surprinzător, visul despre o abundență de bijuterii de aur nu transmite întotdeauna pozitivitate. S-ar putea să simbolizeze înconjurarea ta de lucruri presupus valoroase, dar în realitate nu sunt. Gândește-te la ceea ce are cu adevărat valoare în viața ta, sau acest vis ar putea indica lupte financiare.

Sa visezi aur înseamnă și bogăție, dar și pierderi financiare, totul depinde de modul în care acesta a apărut în vis.

Tipul de bijuterii contează

Bijuteriile specifice de aur din visul tău adaugă nuanțe:

 • Un inel de aur indică o relație de dragoste fericită și afaceri de succes.
 • Brățările de aur pot semnifica o moștenire sau o posibilă înșelăciune.
 • Brățările de gleznă sunt un semn negativ, sugerând lanțuri, ceea ce poate însemna o situație în care te simți captiv.
 • Un colier de aur poate fi un simbol al noilor responsabilități, în sens foarte pozitiv și legat de muncă.
 • În cele din urmă, o curea de aur este un semn foarte bun, deoarece este obișnuit să o asociezi cu un moment economic bun.
gold jewelry rings, chains, pendants for a gift

Cum să eviți să visezi despre bijuterii de aur?

Visurile, în special cele recurente, pot fi enervante. Pentru a preveni intruziunea lor nocturnă, reflectează asupra semnificației lor și aplică înțelepciunea dobândită în viața de zi cu zi. Exercițiile de respirație și relaxare sunt benefice. Îți poți imagina că te afli într-un loc liniștit și familiar, faci o respirație profundă și încerci să-ți golești mintea de gânduri. Poți încerca și să numeri înapoi încet – o tehnică infailibilă pentru a te ghida către un somn liniștit.

Semnificația spirituală a aurului în vise

În alchimie, aurul este unul dintre cele șapte metale care reprezintă perfecțiunea pe toate nivelurile, conectând mintea, trupul și sufletul. Considerat cea mai înaltă dezvoltare în natură, aurul a devenit simbolul regenerării și reînnoirii umane.

În astrologie, aurul este adesea folosit pentru a simboliza soarele, conectându-se cu reînnoirea interioară și transformarea. Imaginea aurului în visele noastre luminează spiritul ca una dintre cele mai înalte etape ale dezvoltării spirituale. Prima etapă este neagră (partea întunecată a visătorului) – păcat sau greșeală; apoi se transformă în alb – puritate și remisiune; apoi în roșu – vitalitate și pasiune.

Culoarea aurie/galbenă poate fi, de asemenea, asociată cu chakra plexului solar sau al treilea chakra – în sanscrită, tradus ca “orașul bijuteriilor”, responsabil pentru personalitate, ego și identitate, libertate personală, încredere și autenticitate. În vise, aurul ar putea sugera că această chakră blocată, responsabilă pentru anxietate, teamă și suferință emoțională, este acum eliberată.

Multă lume se întreabă ce înseamnă când visezi aur sau când visezi bijuterii din aur și dacă este un semn bun sau nu. Prin acest articol, noi am încercat să explicăm diferitele semnificații ale acestui metal prețios în vis. Dacă nu știi ce înseamnă bijuteriile din aur în vis și faptul că au diverse semnificații în funcție de modul în care acestea apar în vis, lecturarea acestui articol te va ajuta să descoperi.

Gold Jewelry
Fernanda Bueno

Fernanda Bueno

Pellentesque non dolor in elit luctus interdum in sed lectus. In lacinia quis felis congue consectetur. Orci varius natoque penatibus et magin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări Recente

Află primul despre noile colecții

Abonează-te la newsletter
Caută