Ce inel se dă la logodnă

Ce inel se dă la logodnă? Surpriză sau Alegeți un Inel de Logodnă Împreună?

O concepție greșită comună este că inelele de logodnă și cele de nuntă sunt la fel, dar ele sunt piese de bijuterie diferite pentru a sărbători momente diferite într-o relație.

Tradițional, un inel de logodnă este inelul pe care-l oferi când faci o propunere, iar apoi în timpul nunții, se schimbă inelele de nuntă. Cele două inele stau împreună pe același deget și pentru a vă asigura că se potrivesc perfect, inelele de logodnă pot fi realizate cu monturi înalte.

Experții în diamante de la TopBijuterii au elaborat un ghid util despre diferitele tipuri de inele de logodnă.

Ce inel se dă la logodnă: Diferitele tipuri de inele de logodnă

Dacă planificați să faceți o propunere, trebuie să știți ce stil de inel de logodnă doriți să oferiți.

Există o varietate de tipuri diferite, cu patru dintre cele mai populare stiluri incluzând:

  • Solitar: Acest stil este considerat inelul original de logodnă și a fost o alegere clasică pentru mulți. Solitar se referă la un inel care are doar un diamant și este o alegere populară datorită eleganței și rădăcinilor sale tradiționale.
  • Halo: Stilul Halo se construiește pe baza Solitarului și încadrează diamantul principal înconjurându-l cu diamante mai mici și rotunde. Acest lucru ajută la mărirea aparenței bijuteriilor și este un stil perfect pentru cei care vor să adauge puțină strălucire suplimentară la un inel de logodnă cu diamante.
  • Setare pe umăr: Cu diamante așezate în bandă, stilul de setare pe umăr oferă o abordare proaspătă față de inelul tradițional de logodnă solitar. În timp ce diamantele suplimentare de pe margine vor atrage atenția oamenilor, ele nu vor lua din importanța pietrei centrale.
  • Trei pietre: Acest stil prezintă un diamant central mai mare cu două pietre mai mici în lateral. Ideea din spatele acestor inele este că există un diamant care reprezintă fiecare parte a relației voastre, trecutul, prezentul și viitorul.

Trebuie să fac o propunere cu un inel de logodnă?

Chiar dacă tradiția sugerează că ar trebui să vă aplecați pe un genunchi și să puneți inelul pe degetul logodnicei voastre, mulți cupluri fac lucrurile în felul lor. Există o mulțime de factori care ar conduce pe cineva să facă o propunere fără un inel, fie că este vorba de motive financiare sau pur și simplu vor ca partenerul lor să aleagă inelul, contează angajamentul.

Există o mulțime de stiluri diferite de inele de logodnă disponibile pentru voi. Așadar, fie că vreți să vă surprindeți partenerul cu un inel special sau să-i lăsați să-și aleagă propriul inel, un bun bijutier vă poate ajuta să găsiți cel mai bun inel de logodnă pentru viitoarea voastră logodnică.

Cum să realizezi o propunere de căsătorie cu 'surpriza completă'

O propunere de căsătorie este ceva ce nu se uită niciodată, dar unele sunt deosebit de memorabile. În general, tipul de propunere cu ‘surpriza completă’ se va remarca mai mult. Iată câteva sfaturi pentru a face totul cum trebuie:

Indiferent dacă propunerea ta este rezultatul unei povești de dragoste fulgerătoare sau dacă locuiți împreună de ani de zile, strategia cu ‘surpriza completă’ este cel mai bine folosită când ești 99,9% sigur că vor accepta. De ce? Pentru că este implicat un inel de diamant.

Dacă te afli într-o poziție în care poți vorbi cu părinții sau familia persoanei iubite și să le ceri ‘permisiunea’, este un gest frumos și tradițional, care cu siguranță o va impresiona pe viitoarea ta logodnică!

Cumpără un inel de logodnă frumos. Desigur, există un risc aici, pentru că le-ar putea să nu le placă designul, așa că ar putea fi inteligent să vorbești cu cineva care cunoaște stilul lor foarte bine. Alternativ, vizitează TopBijuterii și cere ajutorul personalului nostru pentru a alege. Alege-ți inspirația din colecția noastră de inele de logodnă; apoi personalizează inelul special pentru iubita ta.

Gândește-te la o modalitate de a face propunerea care se potrivește personalității lor și a ta. Dacă sunt tradiționaliști, poate doriți să-i duceți într-un loc frumos pentru o plimbare, apoi să vă aplecați pe un genunchi. Dacă sunt non-conformiști, ai putea face propunerea într-o cabină foto, pe o plimbare cu gondola în Queenstown, sau să organizezi un flash mob pentru o propunere cu cântec și dans. Dacă vrei să fii original, lasă-ți imaginația să zburde.

Cum să planifici o propunere de „Surpriză Parțială”

O propunere de ‘surpriză parțială’ are toate caracteristicile unei surprize complete, dar folosești un Inel de Propunere în locul unui inel pentru totdeauna. Un inel de propunere ar putea fi un inel în glumă sau ceva extravagant dintr-un magazin second-hand. Cu toate acestea, recomandăm o abordare mai serioasă, astfel încât intenția ta să nu fie înțeleasă greșit.

Un inel de propunere este o soluție excelentă pentru propunerea de ‘surpriză parțială’. Îți oferă un inel de logodnă replica pentru propunere, care poate fi schimbat cu credit pentru inelul real de logodnă (pe care îl alegi sau îl proiectezi).

Cum să orchestrezi o propunere de „Colaborare completă”

Stilul de propunere prin colaborare completă nu se bazează pe gesturi mari și inele pre-cumpărate. Este despre două persoane care se iubesc și decid să se lege pentru totdeauna… într-o zi.

Începe prin a vorbi despre căsătorie în general și de ce îți place. Întreabă dacă le-ar plăcea să se căsătorească într-o zi. A intra într-o propunere de căsătorie cu această informație esențială are sens perfect atunci când aveți întreaga viață înainte.

Prezintă propunerea într-un mod delicat, cum ar fi să spui „Deci, când crezi că ar trebui să ne căsătorim?” sau „Anul viitor ar putea fi bun pentru o nuntă?” Păstrează-l relaxat și conversațional. Va fi totuși o surpriză, dar probabil că au așteptat momentul să-ți pui întrebarea.

Când sunt de acord că mariajul este o idee minunată, întreabă ce fel de inel de logodnă le-ar plăcea. Poate chiar discutați despre cât ar trebui să coste inelul. Puteți să vă uitați la colecția noastră de inele de logodnă pentru idei și apoi să colaborați la proiectarea unui inel care reflectă relația voastră.

Depinde de tipul de persoane care sunteți. Unii cupluri preferă colaborarea totală pentru fiecare decizie; altele își plac să se surprindă reciproc. Compromisul este să folosiți un Inel de Propunere, care este un înlocuitor pentru inelul real pe care îl veți alege sau proiecta împreună.

Dacă au așteptat decenii să-ți faci propunerea, ai putea scăpa cu o cochilie circulară. Dar dacă propunerea va fi o adevărată surpriză, a le oferi un inel real cu diamant este o chestie foarte elegantă. Suntem destul de siguri că te vor iubi pentru asta.

Chemați-ne romantici, dar da, credem că o propunere ar trebui să fie o surpriză – chiar dacă ați vorbit vag despre căsătorie în săptămânile premergătoare. Evenimentul propunerii va fi mai memorabil și (sperăm) mai bucurător dacă nu se așteaptă la el. Distrează-te cu locul, momentul și modul în care pui întrebarea. Dacă planificați să utilizați un inel de propunere, verificați gama noastră.

Fernanda Bueno

Fernanda Bueno

Pellentesque non dolor in elit luctus interdum in sed lectus. In lacinia quis felis congue consectetur. Orci varius natoque penatibus et magin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări Recente

Află primul despre noile colecții

Abonează-te la newsletter
Caută