Ce cercei ti se potrivesc în funcție de forma feței tale?

Ce cercei ti se potrivesc în funcție de forma feței tale?

Cerceii sunt un accesoriu perfect de purtat în fiecare zi, transformând orice ținută de la plictisitoare la frumoasă. De aceea, vrei să te asiguri că porți perechea cea mai avantajoasă. Citește în continuare pentru a învăța cum să alegi ce cercei ți se potrivesc și cum alegi cei mai bun cercei în funcție de forma feței tale.

Ești frumoasă în mod unică: gustul tău, stilul tău, fața ta. De aceea, este important să alegi cercei care să-ți pună în valoare frumusețea unică. Adesea, atunci când alegem bijuterii, luăm în considerare multe lucruri: se potrivesc cu ținuta noastră, sunt potrivite pentru ocazie, ne permitem să le achiziționăm?

Dar forma feței, care este crucială pentru alegerea unor accesorii precum cerceii, este adesea neglijată. În acest articol, vom explica cum să alegi cerceii potriviți pentru forma feței tale, astfel încât să strălucești la fel de intens ca și piesele pe care le iubești. Alegerea cerceilor va fi mult mai simplă de acum înainte!

Cum Să Îți Găsești Forma Feței și ce pereche de cercei să porți

Deși suntem cu toții diferiți, există cinci forme principale ale feței: rotundă, inimă, pătrată, diamant și ovală. Determinarea formei feței îți va oferi libertatea de a alege cerceii cei mai avantajoși, care să se potrivească și cu personalitatea ta, cu stilul tău de viață și cu gustul tău în modă.

Cum Aflu Forma Feței Mele?

Nesigură cu privire la forma feței tale? Nu ești singură! Dar nu-ți fă griji, pentru că suntem aici să te ajutăm să îți afli forma feței în doar câțiva pași simpli!

  1. Măsoară distanța de la vârful unei arcade sprâncene la cealaltă – FRUNTEA

  2. Măsoară distanța de la vârful pomeților superiori la cealaltă – POMEȚII

  3. Măsoară lățimea maxilarului la punctul cel mai larg (aproximativ un deget sub urechi) – LINIA MAXILARULUI

  4. Măsoară distanța de la centrul liniei părului la baza bărbiei – FAȚA Dacă numerele pentru 2 și 4 sunt asemănătoare și mai mari decât 1 și 3, ai o față rotundă. Dacă 1 este mai mare decât 3, iar 2 este aproximativ la fel ca 1, cu o linie a maxilarului îngustă, ai o față în formă de inimă.

Dacă toate măsurătorile tale sunt asemănătoare, ai o față pătrată. Dacă 4 este numărul cel mai mare, urmat de 2 apoi 1, iar 3 este cel mai mic, ai o față în formă de diamant. Dacă 4 este mai mare decât 2, iar 1 este mai mare decât 3, ai o față ovală.

Fața Rotundă

Fețele în formă de cerc sunt extrem de puse în valoare de cercei lungi, pandantive sau cercei în formă de picătură, care au un efect de alungire. Cerceii lungi și subțiri vor completa rotunjimea feței tale. Țepușele reprezintă și ele o modalitate excelentă și stilistică de a adăuga un efect de alungire folosind cercei.

Majoritatea experților recomandă evitarea cerceilor rotunzi, lățime și masivi, deoarece aceste forme pot accentua rotunjimea feței tale.

Față în formă de Inimă

Fețele în formă de inimă sunt cel mai bine puse în valoare de cercei cu o parte de jos lată, creând un echilibru proporțional. Forma feței tale strigă iubire, alege cercei care fac același lucru, alegând cercei care încep subțiri în partea de sus și devin mai lățime în partea de jos.

Față Pătrată

Fețele în formă de pătrat arată grozav cu cercei care conturează frumos linia puternică a maxilarului. Alege cercei rotunzi sau cu stiluri fluide, cu mai puține unghiuri drepte. Este recomandat să alegi cercei care echilibrează puterea unghiurilor feței tale; cerceii tip hoop reprezintă o opțiune excelentă aici. O pereche de cercei lungi clasice din aur galben sau cerceii lungi sclipitoari cu pietre prețioase, forma acestei stiluri atemporale va îmbunătăți orice look, punând în valoare fața ta.

Față în forma de Diamant

Punctul culminant al fețelor în formă de diamant este de obicei ochii, aflat la cea mai largă parte a feței. Accentuează această caracteristică minunată cu cercei precum știfturile, care rămân aproape de ureche pentru a crea echilibru.

Cheia în cazul unei fețe în formă de diamant este să echilibrezi lățimile și unghiurile. Rămânerea la stiluri simple, clasice, care sunt și versatile, va atinge cel mai bine acest lucru.

Fața Ovală

Fețele în formă de oval sunt puse în valoare de cea mai mare varietate de forme, atât o binecuvântare, cât și o blestemare. Poți purta aproape orice, dar opțiunile sunt enorme! Știfturile, hoop-urile, cerceii mici, huggies și multe altele pun în evidență forma feței tale. De obicei o forma de cerc care nu vine cu barbia ascutita este dorința tuturor.

Încearcă aceste stiluri fabuloase de la TopBijuterii: Dar fii atentă, cerceii care atârnă prea mult sau au o cădere mare pot alungi fața mai mult decât este dorit.

Cei mai buni cercei pentru forma fetei tale:

  • Fata Rotunda – Model de cercei Lungi, atârnători

  • Fata în forma de inimă – Aproape de față, subțiri în partea de sus și se lărgesc în partea de jos, un fel de forma triunghiulară.

  • Fata Patrata – Mijlocii până la margini, cercei rotunzi, cercei lungi. Tot în categoria aceasta poți încerca cercei în formă de lacrimă

  • Fata în forma de Diamant – Aproape de ureche sau mai largi în partea de jos, sau chiar alungită cu forme ascuțite

  • Fata Ovala – Practic orice! De la cercei mici până la orice tip de cercei tip candelabru sau chiar cerceii ovali.

Woman trying on earrings

Întrebări frecvente despre cercei pentru forma feței

Aveți și mai multe întrebări?

Nu sunteți singură! Vezi mai jos pentru mai multe informații despre găsirea cerceilor perfecti pentru forma feței tale

Cerceii în formă rotundă sunt un clasic universal. Vin într-o varietate de dimensiuni și forme! Alegeți mari, mici, lungi sau rotunzi, din metale clasice sau din diamante strălucitoare, sigur vei găsi perechea perfectă pentru a-ți complimenta fața!

Stud-urile simple sunt, de asemenea, o alegere fantastică, deoarece arată bine la toată lumea! O pereche drăguță de cercei cu clusteri de aur, o pereche excelentă de studii cu pietre prețioase pentru a marca ziua ta de naștere sau o pereche perfectă de cercei cu diamante pentru a se potrivi cu brățara ta tennis.

Structura osoasă a feței tale, deși o parte clară a formei feței tale, are considerații suplimentare. Un regulă generală este că, cu cât structura ta osoasă este mai fină, cu atât cerceii tăi trebuie să fie mai subțiri.

Dacă ai o structură osoasă mai subțire, alege cercei mai delicați, blânzi și subțiri. Fețele cu o structură osoasă mai medie ar trebui să aleagă cercei care nu sunt prea subțiri, dar nici prea groși. Dacă ai o structură osoasă mare, atunci alege acei cercei masivi la care ai visat, oasele tale îi vor susține!

Niciun stil nu subțiază fiecare formă de față, totuși, o regulă bună de urmat este să eviți cerceii rotunzi, în special cei mari. Această formă va da impresia că îți lărgește fața și o face să arate mai plină.

Cerceii care îți vin cel mai bine pe față sunt cei care te fac să zâmbești cel mai strălucitor! Alegerea unui cercel recomandat pentru forma feței tale este o modalitate excelentă de a începe, ținând cont și de stilul tău personal, de eveniment și de ținuta ta și vor străluci la fel de mult ca un diamant!

Stilul de viață, mediul înconjurător, personalitatea și culoarea pielii sunt toți factori de ținut minte atunci când cumperi cercei sau orice bijuterie fină.

Dacă biroul tău are o vibrație mai conservatoare, în acest caz, ține-te de stilurile clasice în aur și păstrează piesele mai artistice și mai dangly pentru după program. Dacă ești mai activă sau fizic ocupată pe tot parcursul zilei, studiile mici și alte cercei apropiați de față vor fi cei mai buni pentru a evita să îți stea în cale în timp ce strălucesc în continuare.

Cerceii sunt o modalitate minunată de a-ți exprima personalitatea. Dacă ești mai artistică, poate preferi ceva mai dangly cu mai multe detalii intricate. Dacă trăiești pentru dramă, alege culori și forme îndrăznețe. Ești o persoană clasică? Alege acele forme și stiluri clasice.

Și desigur, culoarea pielii. Diferite metale se potrivesc mai bine diferitelor culori ale pielii. Culorile reci ale pielii se potrivesc cel mai bine cu aurul alb sau platină, tonurile mai calde ale pielii se potrivesc cel mai bine cu aurul galben, iar tonul neutru al pielii arată minunat cu ambele culori. Vrei să afli mai multe, inclusiv să îți dai seama de tonul pielii tale?

Concluzie: Ce cercei ți se potrivesc?

Beautiful Woman with Large Earrings Tassels

Când vine vorba de modă, regula este că nu există reguli. După cum am văzut, diferitele forme complimentează unicitatea diferitelor forme de față.

Lucrul de care trebuie să ții minte în timpul cumpărăturilor este să te uiți la cercei a căror caracteristici sunt opuse feței tale. Astfel, indiferent de forma feței tale, cerceii vor echilibra proporțiile și vor evidenția cele mai frumoase trăsături ale feței tale.

Dar indiferent de forma feței tale, cei mai flatanți cercei sunt cei pe care îi iubești! Fie că sunt lungi și dangly, studii spectaculoase, cercei rotunzi clasici, diamante strălucitoare, perle prețioase sau pietre prețioase minunate, James Allen are cerceii potriviți pentru tine.

Fernanda Bueno

Fernanda Bueno

Pellentesque non dolor in elit luctus interdum in sed lectus. In lacinia quis felis congue consectetur. Orci varius natoque penatibus et magin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări Recente

Află primul despre noile colecții

Abonează-te la newsletter
Caută