Ce brățară să porți ca mireasă

Ce brățară să porți ca mireasă? Ghid pentru stil: Cum alegi brățara perfectă

Fiecare mireasă vrea să strălucească în ziua nunții sale. Deși ne gândim la alegerea rochiei perfecte și a voalului, miresele adesea trec cu vederea cât de mult pot adăuga accesoriile la look-ul lor de nuntă. Una dintre cele mai simple modalități de a duce ținuta de nuntă la un alt nivel este adăugarea unui accesoriu bine gândit.

Te poți întreba, probabil, ce aș putea adăuga la ținuta mea de nuntă pentru a o face și mai specială? Răspunsul pentru multe mirese este un brățar bine aleas. Deoarece multe rochii de mireasă sunt concepute cu decorațiuni intricate la gât, s-ar putea să descoperi că un colier este pur și simplu prea mult. Cu toate acestea, o brățară bine aleasă poate adăuga atât frumusețe instantanee, cât și semnificație simbolică ținutei tale de nuntă. Citește mai departe și află ce brățară sa porți ca mireasă.

Alegerile de Brățări pentru Ziua Nuntii Tale: Ce brățară să porți ca mireasă

Closeup of bride putting a pearl bracelet on her hand.
  • Brățară Tennis: Un accesoriu iconic și adesea preferat în ziua nunții este brățara tennis cu diamante. Cu toate acestea, o altă opțiune este adăugarea unei brățări tennis cu piatra de naștere a miresei. Adesea, vei găsi brățări tennis disponibile într-o varietate de pietre prețioase (rubin, safir și smarald sunt destul de ușor de găsit). Acesta este un mod elegant de a individualiza și adăuga o notă de culoare unei ținute de nuntă în mare parte monocromă. Adăugarea unei brățări tennis simple, indiferent de alegerea pietrei prețioase, îmbunătățește aspectul unei mirese prin adăugarea unui strat de strălucire fără a diminua sofisticarea look-ului său.
  • Brățară Cu Diamante pentru Braț: Acesta este un element de impact care va atrage atenția în mod natural. O frumoasă brățară cu diamante pentru braț este o modalitate uimitoare de a adăuga detalii și glamour unei rochii de mireasă fără mâneci sau cu mâneci scurte.
  • Brățări Perle Cu Mai Multe Șiruri: Pentru miresele care doresc ceva cu o vibrație atemporală și vintage, o brățară tradițională cu perle este o opțiune ideală. Asociate tradițional cu nunțile datorită conexiunii lor simbolice cu puritatea, o brățară cu perle rămâne o opțiune ideală dacă cauți un accesoriu de nuntă pentru a-ți îmbunătăți stilul.
  • Brățări Cu Diamante: Perfecte pentru o rochie simplă sau elaborată, o selecție de brățări tip brățară adaugă un element jucaus oricărei rochii de mireasă.
  • Brățară Delicată Cu Lanț de Aur: Aceasta este perfectă pentru mireasa clasică care preferă bijuteriile tradiționale și discrete. Ca setul de bijuterii să fie complet, poți adăuga și un colier de acest tip.

Ce metal ar trebui să fie brățară ta de mireasă?

La fel ca în cazul tuturor alegerilor de bijuterii, alegerea metalului este adesea asociată cu preferința personală. Cu toate că toate alegerile tale de metal sunt frumoase, unele se pot potrivi mai bine cu culoarea pielii unei mirese decât altele. Cu toate acestea, există și alte motive pentru a alege un metal în locul altuia.

  • Aur Galben: Întotdeauna o alegere populară, aurul galben poate fi mai predispus la zgârieturi decât aurul alb sau platina, care este mai scump.
  • Aur Alb: Acest metal popular este mai rezistent la zgârieturi decât aurul galben și mai rentabil decât platina. Cu toate acestea, unele mirese preferă opțiunile mai colorate ale aurului galben sau rose.
  • Aur Roz: Acest metal romantic și roz este adesea ales de romantici. Cu toate acestea, ar trebui să știi că miresele sensibile pot avea o reacție alergică la cupru, care este folosit pentru a obține această nuanță subtilă de roz.
  • Platină: Acest metal durabil oferă aceeași estetică modernă ca aurul alb. Cu toate acestea, dacă vrei să-ți păstrezi bugetul, s-ar putea să preferi să alegi aurul alb, mai rentabil.

Sfaturi pentru Alegerea Brățării Perfecte pentru Ziua Nuntii

Ia în considerare rochia ta de mireasă. Dacă planifici să porți o rochie fără mâneci sau cu bretele, atunci purtarea unei brățări de impact, precum un brățar cu diamante pentru mirese, va fi o alegere bună. Pentru miresele care poartă rochii cu mâneci lungi, ceva simplu, precum o brățară cu lanț, va fi o alegere mai potrivită.

Gândește-te la cât de multă strălucire îți dorești în brățara ta de nunta. Adu-ți aminte că poți găsi diamante naturale și create în laborator în aproape orice stil care îți place. Alegerea unei brățări de impact cu diamante create în laborator este o alegere excelentă pentru cele care doresc strălucire prietenoasă cu mediul în ziua cea mare.

Ca în orice achiziție de bijuterii, asigură-te că cumperi doar de la o marcă de încredere care oferă returnări ușoare. Ultimul lucru pe care vrei să îl adaugi zilei tale de nunta este o cheltuială care nu îndeplinește așteptările.

Și întotdeauna, ia în considerare bugetul tău înainte de a lua decizia finală cu privire la accesoriile tale de nunta.

Întrebări frecvente (FAQ)

Brățara tennis iconică este cel mai popular stil de brățară. Atât delicată, cât și strălucitoare, brățările tennis sunt o alegere sigură pentru multe femei, indiferent de ocazie. O brățară tennis tradițională cu diamante captează și reflectă ușor lumina, în timp ce o brățară tennis cu pietre prețioase colorate adaugă o pată strălucitoare de culoare neașteptată unei ținute de nuntă. Dacă piatra prețioasă a miresei este albastră, o brățară tennis cu pietre prețioase poate servi și ca “ceva albastru” al miresei.

O brățară tennis poate fi realizată din diferite metale, setate cu diverse pietre prețioase și fixate în diverse moduri. Tipul de metal și modul în care pietrele prețioase sunt fixate pot avea un impact semnificativ asupra probabilității ca diamantele să cadă dintr-o brățară tennis. Se recomandă să eviți achiziționarea de brățări tennis setate în argint sterling din cauza moliciunii acestui metal. În timp ce platina este cel mai puternic metal în acest scop, este și cel mai scump.

Deși unele culturi pot indica faptul că este recomandabil să porți brățări pe mâna stângă dacă sunt destinate norocului sau vindecării, mâna pe care porți brățara de nunta este complet la latitudinea ta. Unele mirese spun că aleg să poarte o brățară de nunta pe mâna dreaptă pentru a echilibra bijuteriile lor. De asemenea, există persoane care menționează că este mai probabil să surprinzi brățara de nunta în fotografiile de nuntă atunci când te afli în fața partenerului dacă o porți pe mâna dreaptă.

Vezi Produsele noastre

Fernanda Bueno

Fernanda Bueno

Pellentesque non dolor in elit luctus interdum in sed lectus. In lacinia quis felis congue consectetur. Orci varius natoque penatibus et magin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări Recente

Află primul despre noile colecții

Abonează-te la newsletter
Caută