Ce bijuterii se poarta in 2024

Ce bijuterii se poarta in 2024? Cele mai actuale tendinte in moda

Ce bijuterii se poarta in 2024? Farmecul tendințelor de bijuterii în 2024 este cu adevărat captivant, prezentând o îmbinare armonioasă între eleganța atemporală și renașterea contemporană. Dacă gustul tău se îndreaptă către clasici durabili și investiții în piese durabile, vei fi fermecat de strălucirea cerceilor și colierelor cu diamante care au luminat scena săptămânii modei.

Expertul renumit în bijuterii, Nicole Wegman, subliniază atracția durabilă a unui clasic colier sau brățară de tenis cu diamante, descriindu-le ca epitome ale farmecului atemporal. “Aceste piese versatile nu sunt doar accesorii, ci și o fundație esențială pentru colecția ta de bijuterii.” Wegman remarcă tendința în creștere a clienților care adoptă aceste clasice în diferite contexte, adaptându-le la personalități și bugete individuale.

Pentru cei care caută alternative la diamante, peisajul bijuteriilor din 2024 îmbrățișează coliere lungi în straturi, pandante simple și chokere cu pietre prețioase. Fiecare tendință, amintind de epoci istorice diferite, este pregătită să facă o intrare elegantă în noul an.

Într-o lume inundată de elemente de mod “it” efemere, atracția tendințelor de bijuterii din 2024 rezidă în purtabilitatea lor inerentă și farmecul lor atemporal. Spre deosebire de tendințele care pot împodobi garderoba doar ocazional, aceste piese de bijuterii se integrează fără efort în stilul tău zilnic, oferind un touch clasic care rezonează cu autentica versatilitate a garderobei.

Bijuteriile servesc drept mijloc versatil de exprimare de sine și transformare. Fie că ai o comoară de familie prețuită, un inel de logodnă încărcat de valoare sentimentală sau optezi pentru bijuterii la modă pentru a reîmprospăta piesele de bază, nu există o modalitate greșită de a le aborda.

Pasionații de vintage și cei fermecați de comorile moștenite vor găsi bucurie în renașterea lanțurilor groase de aur și a cerceilor statement. Nicole Wegman evidențiază întoarcerea lor grandioasă, imaginându-și o reinterpretare modernă și șic a colecției de bijuterii atemporale a bunicii tale.

Tendințele de bijuterii din 2024 povestesc o narativă captivantă a continuității și reînnoirii, îmbinând cu grație trecutul cu prezentul. Pentru cei cu o predilecție pentru clasici și o pasiune pentru investiții în piese de calitate înaltă, farmecul cerceilor și colierelor cu diamante strălucitoare este de necontestat.

Bijuterii Tennis

Se întărește atracția durabilă a unui clasic colier sau brățară tennis cu diamante, afirmându-și statutul lor atemporal în timp ce recunoaște popularitatea lor actuală. Aceste piese servesc drept fundații ideale pentru o garderobă de bijuterii bine aleasă, satisfăcând preferințe diverse și considerații financiare.

În afara domeniului diamantelor, peisajul bijuteriilor din 2024 îmbrățișează farmecul colierelor lungi în straturi, pandantelor simple și chokerelor cu pietre prețioase. Fiecare tendință, amintind de epoci istorice diferite, este gata să facă o intrare stilată în noul an.

A closeup shot of a Diamond Tennis Bracelet on a black surface

Cercei strălucitori

Cerceii clasici cu inele de aur au dominat, poate, cutia ta de bijuterii în ultimii ani, dar este momentul să adaugi un strop de strălucire la stiva ta zilnică de cercei. Cerceii cu diamante sunt în tendințe pentru 2024 și odată ce ai o pereche, nu vei vrea să-i mai dai jos. Deoarece cerceii îți încadrează fața, alegerea unei perechi cu strălucire va ajuta automat să îți lumineze tenul. Brandurile de designer, precum Alessandra Rich, Altuzarra și Chanel, au demonstrat cum o pereche formală de cercei cu diamante poate merge bine cu piese mai lejere, cum ar fi o jachetă de piele sau un cardigan. Indiferent dacă investești în diamante autentice sau într-o pereche de cercei de bijuterii de costume, nu poți greși cu această tendință. Dacă alegi pietrele potrivite nu ai cum să dai greș cu aceste modele de cercei.

Bridal Compilation, Close Up of Engagement Ring and Earrings

Brățări metalice

O brățară este o bijuterie simplă, dar puternică. Poți transforma complet o ținută aparent plictisitoare, cum ar fi un pulover și blugi, cu ajutorul unei brățări sau două. Îți trebuie doar să-ți sufleci mânecile și să le suprapui. Designeri precum Chloé și Tory Burch permit brățărilor metalice să strălucească pe podium. Dacă porți o brățară de tip manșetă, așa cum se vede în colecția de primăvară/vară ’24 a Chloé, ai nevoie doar de o piesă singulară pentru a surprinde trendul.

Chokere împodobite

Există o esență regală în această tendință de bijuterii. Chokerele împodobite sunt la fel de la modă precum sunt de regale. Indiferent dacă vrei să te transpui într-o prințesă din povești sau în era Midnights a lui Taylor Swift (se poate susține că sunt același lucru), această tendință este epitomul eleganței. Ia aminte la prezentările de modă ale Chanel, Versace și Dior și procură-ți un choker împodobit pentru următorul tău eveniment special.

Se vor purta culorile precum verde sau galben în combinație cu aur alb sau aur galben în sezonul ce urmează, așa că optează pentru colierele extravagante cu inserții colorate. De asemenea, culoarea anului este Peach Fizz, sau mai pe înțelesul tuturor, roz cu nuanțe portocalii.

Pandantiv singular

Uneori, cu adevărat, mai puțin înseamnă mai mult. În ultimii ani, s-a pus un accent puternic pe a suprapune bijuteriile — cu cât mai multe piese peste altele, cu atât mai bine. Dar recent, câțiva designeri s-au angajat să rupă monotonia și să sublinieze un singur pandantiv. Brandurile de designer care se concentrează în mod general pe minimalism au reintrodus colierul lung cu pandantiv în colecțiile de primăvară/vară ’24.

Golden necklace and diamond earrings on white paper background

Cercei metalici geometrici

Anul trecut, Bottega Veneta era practic în urechile tuturor cu cerceii lor mari din argint și aur. Alți designeri au abordat această direcție în colecțiile de primăvară/vară ’24 și au extins motivul metalic mare. Cerceii de argint prezenți în prezentările Brandon Maxwell și Missoni au aproape o aparență extraterestră. Cu siguranță, aceasta este o prezență puternică în loc de un articol clasic, așa că ar putea fi mai bine să achiziționezi o versiune mai accesibilă a acestei tendințe. Aceste culori cu nuanțe calde purtate perfect te vor ajuta să ai un look remarcabil.

Fashionable and stylish woman in trendy jewelry big earrings . Fashion look beauty and style
Fernanda Bueno

Fernanda Bueno

Pellentesque non dolor in elit luctus interdum in sed lectus. In lacinia quis felis congue consectetur. Orci varius natoque penatibus et magin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări Recente

Află primul despre noile colecții

Abonează-te la newsletter
Caută