8 Sfaturi pentru Asortarea Brățărilor cu Orice Ținută

8 Sfaturi pentru Asortarea Brățărilor cu Orice Ținută

Brățările pot fi accesorii de încredere pentru ținutele tale dacă știi cum să le porți. Iată câteva sfaturi pentru asortarea brățărilor cu orice ținută.

Dacă ești o femeie care își dorește să adune haine într-o varietate de stiluri și culori, nu ești singură. De fapt, o femeie în medie are aproximativ 100 articole de îmbrăcăminte în garderoba ei.

Chiar dacă porți doar 10% dintre aceste articole în mod regulat, este important să ai bijuterii care se potrivesc cu fiecare ținută. Până la urmă, rochiile pe care nu le porți în mod regulat sunt, probabil, perfecte pentru ocazii speciale sau medii profesionale!

Aici îți vom oferi câteva idei pentru asortarea brățărilor cu orice îmbrăcăminte vrei să încerci. Continuă să citești pentru a afla cum să completezi ținuta cu un accesoriu superb și elegant!

1. Gândește-te la Ocazie

Atunci când alegi o brățară pentru un eveniment, este important să te gândești la ocazie. Este mai degrabă casual sau mai formal? Vei fi în principal cu prieteni, familie sau colegi? Vibrația pe care vrei să o emani va varia în funcție de persoanele cu care ești.

Dacă mergi într-o primă întâlnire sau petreci seara cu prietenele tale, ai o oportunitate minunată să te îmbraci în mod îndrăzneț și să experimentezi cu stiluri noi. Acest lucru înseamnă brățări colorate și piese care încorporează o varietate de forme și modele. Pe de altă parte, situațiile profesionale solicită în general brățări mai delicate, cu lanțuri mai subțiri și pandantive mai mici.

2. Ia în Considerare Culorile Tale

Vorbim despre culori, iar tu trebuie să te asiguri că metalul pe care îl alegi pentru brățară se potrivește perfect cu ținuta ta. Argintul sterling este unul dintre cele mai bune metale pentru brățări și se potrivește perfect cu culori închise și bogate, precum mov regal și burgund. Argintul scoate în evidență, de asemenea, nuanțele calme din albastru deschis, evocând senzația de ape liniștite.

Aurul roz este unul dintre cele mai populare metale de pe piață în ziua de azi, iar nuanța sa rozalie se potrivește de minune cu alte culori calde. Aduce la suprafață frumusețea culorilor precum rozul, roșul aprins și galbenul vestimentar.

Aurul galben, pe de altă parte, va părea strident cu aceste culori. Mai degrabă ar trebui să fie asortat cu negru sau cu o nuanță de albastru sau roșu foarte închis.

4. Subtil sau Zgomotos?

Am atins deja dimensiunea bijuteriilor în medii profesionale, dar ce spui de stilurile cu care pot fi purtate?

Ceva mic și subtil, precum acest lanț subțire de argint, va arăta uimitor cu ținute care au deja modele bogate. Atâta timp cât ești atentă la alegerea culorii brățării tale, va scoate în evidență modelul fără a lua ochii de la superbul tipar al ținutei tale.

Rochiile, bluzele și fustele de o singură culoare arată cel mai bine cu bijuterii de accent mai stridente. Brățara devine punctul focal al ținutei în aceste situații. Culoarea ținutei tale servește să scoată în evidență strălucirea metalului brățării sau nuanțele pietrei prețioase încastrate în ea.

5. Potrivește-te cu Stilul Personal

Asigurându-te că brățara pe care o alegi se potrivește cu stilul tău personal este esențial. Dacă selectezi o piesă greșită, va părea ciudată alături de oricare dintre ținutele tale preferate. Aruncă o privire rapidă în dulap înainte de a face comanda pentru bijuteriile tale.

Este important să rămâi fidelă atunci când alegi piesele care îți plac cel mai mult. Astfel, poți avea încredere în alegerile pe care le faci cu achizițiile tale de brățări.

6. Stabilește un Motiv

Un motiv este un concept pe care toate părțile garderobei tale îl urmează. De exemplu, o ținută cu un motiv natural poate folosi verdele forestier cu accente florale. Aceasta poate fi asortată cu o brățară detaliată cu frunze pentru un aspect și o senzație coezive.

Motivele animalelor sunt în special în tendință în 2020. Rochiile cu imprimeu de leopard sau cu dungi de tigru arată grozav cu brățări cu pandantive în formă de amprentă de lăbuță. Pantofii din piele de șarpe arată uimitori cu brățări lungi și încâlcite, evocând ideea unui șarpe.

Stabilirea oricărui tip de motiv în alegerea ținutei tale arată oamenilor că ai acordat multă atenție aspectului tău și îți pasă de felul în care ești percepută.

7. Asortează cu Alte Accesorii

Indiferent dacă îți place să porți pandantive frumoase sau un inel semnificativ, există și alte accesorii non-brățară pe care probabil le porți în mod frecvent. Este important să asortezi brățara cu aceste accesorii și invers.

Dacă folosești culori care se ciocnesc, întregul tău outfit va părea neglijent. Asigură-te că folosești același metal pentru toate piesele pe care le porți în același timp și că pietrele prețioase, vopselele și mărgelele folosite intră toate în una dintre schemele de culori discutate mai devreme.

8. Branduiește-te Cu Bijuterii

Am discutat anterior despre brandingul personal prin îmbrăcăminte, dar uneori necesitatea unui accesoriu semnătură este inevitabilă. Acestea sunt piese care arată bine cu tot ceea ce alegi să porți ori de câte ori te îmbraci frumos.

Aceste brățări devin parte din brandul tău individual. Oamenii vor începe să asocieze stilul, culoarea și metalele pe care le afișează cu tine, în special atunci când sunt utilizate împreună. Acesta este un mod excelent de a te face și mai memorabilă decât ești deja!

Mai Mult Decât Asortarea Brățării Tale

Deși există multe metode de asortare a brățării tale cu ținuta ta, aceste considerații se numără printre cele mai importante de luat în considerare.

Verifică brățările pe care le oferim online la un preț accesibil. Indiferent dacă cauți un lanț subțire sau o brățară groasă, avem brățări în tot felul de metale, culori și stiluri. Dacă vrei să îți oferi un aspect accesibil de lux, noi avem soluția!

Fernanda Bueno

Fernanda Bueno

Pellentesque non dolor in elit luctus interdum in sed lectus. In lacinia quis felis congue consectetur. Orci varius natoque penatibus et magin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări Recente

Află primul despre noile colecții

Abonează-te la newsletter
Caută